Novo poniženje

Khoe Kardashian pronašla Lamara s drugom ženom u hotelu

khloe i lamar
Twitter
07.08.2013.
u 22:55

Khloe Kardashian ponovno se nalazi pred glasinama o nevjeri svog supruga. Ovog puta u pitanju je odvjetnica Polina, koja se podvrgla i detektoru laži.

Khloe Kardashian ponovno se nalazi pred glasinama o nevjeri svog supruga. Nakon što ju je prevario s Jennifer Richardson, Lamar Odom navodno je imao aferu i sa odvjetnicom Polinom Polonsky koja se podvrgnula i detektoru laži kako bi dokazala da govori istinu, piše RadarOnline. Aferu je razotkrio tabloid Star, koji piše kako su se Polina i Lamar upoznali u lipnju u hotelu Roosevelt.

Odvjetnica je mislila da se Lamar rastao od Khloe, budući da je u to vrijeme živio u hotelu zbog bračnih problema. Dodala je da su vrlo brzo nakon što su se upoznali, i spavali zajedno te imali šest tjedana dugu vezu. - Poslije seksa, Lamar je proveo noć sa mnom. Drugi dan smo zajedno otišli u hotel gdje je ostala s njim još nekoliko dana, rekla je odvjetnica. Khloe je za nevjeru svog supruga saznala vrlo brzo te je s majkom došla u hotel.

Prvo su kucale na pogrešna vrata i razvalile ih, no tada su došle na prva vrata i sukobile se s Lamarom. Košarkaš je bio ljut na suprugu, koja je napravila skandal, pa je nekoliko dana živio kod Poline. Slavne majka i kći saznale su gdje Polina živi te i tamo otišle po Lamara. - Nisam mogla vjerovati da su otkrile gdje živim. Kucale su na vrata, ali im Lamar nije htio otvoriti, zaključila je odvjetnica svoju priču. Par nije komentirao priču o novoj nevjeri, a njima bliski izvori tvrde kako se vole više no ikad.

 >>Ovo će je slomiti: Lamar je stvarno varao Khloe Kardashian!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije