aktivistica

Madonna 24. rujna objavljuje film o borbi za slobodu izražavanja

Madonna (1)
Press Association/PIXSELL
18.09.2013.
u 20:35

Dokumentarac “Art for Freedom” traje 17 minuta, svi ga mogu s BitTorrenta odmah preuzeti besplatno, a obrušava se i na politiku

Mjesecima je Madonna izazivala znatiželju svojim novim projektom. Sada je svima obznanila da je radila na dokumentarcu “Art for Freedom” koji će 24. rujna objaviti na BitTorrentu s kojeg će ga njeni obožavatelji moći besplatno preuzeti. Film traje 17 minuta, snimila ga je s fotografom Stevenom Kleinom koji je, osim s njom, dosad surađivao s Rihannom i Lady Gagom, a posvećen je borbi za slobodu u umjetničkom izražavanju.

 

– Ovim filmom želim svima pokazati svoju životnu i umjetničku predanost slobodi. Nadam se da ću njime utjecati na sve koji ga pogledaju da se pokrenu s mjesta, probude svoju kreativnost i osobnim umjetničkim angažmanom kažu ‘ne’ bilo kojoj vrsti opresije i netolerancije u društvu – poručila je Madonna u službenom izvješću.

 

Bit će zanimljivo vidjeti što kraljica popa misli o svijetu, a sudeći po traileru u kojem poručuje: “Demokracija više ne postoji, živimo u zastrašujuće doba...”, bit će zanimljivog obrušavanja na političku scenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije