Stigao demanti

Mila Kunis i Ashton Kutcher nisu zaručeni!

ashton kutcher, mila kunis
Pixsell
06.09.2013.
u 17:03

Nakon što je vijest o zarukama Mile Kunis i Ashtona Kutchera obišla svijet, stiže demanti vijesti.

Nakon što je vijest o zarukama Mile Kunis i Ashtona Kutchera obišla svijet, stiže demanti vijesti. Izvor blizak paru tvrdi kako Mila nije nosila zaručnički prsten, piše People. Ipak, prijatelji Mile i Ashtona tvrde da je glumac zaista razmišljao o tome da se zaruči s glumicom.

Možda se na taj korak još nije odlučio jer nije službeno rastavljen od Demi Moore. Izvor blizak Kutcheru još je u srpnju otkrio kako je glumac ljutit zbog toga što njegov razvod od Demi još nije riješen te mora čekati da zaprosi voljenu Kunis.

>>Mila Kunis i Ashton Kutcher se zaručili?

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije