"samo je lijen"

"Molio sam da Michaela pregleda psihijatar, ali ignorirali su me"

michael jackson
Reuters
03.09.2012.
u 12:17

– Michael pokazuje znakove paranoje, tjeskobe i opsesivnog ponašanja. Mislim da bi najbolje bilo da ga što prije pregleda psihijatar. Michael je poput podvojene ličnosti – napisao je Ortega.

Od smrti Michaela Jacksona prošle su tri godine, a novi detalji o posljednjim mjesecima života nezamjenjivog kralja popa i dalje izlaze u javnost. Michaelov dugogodišnji suradnik Kenny Ortega otkrio je da je u vrijeme kad se pjevač pripremao za turneju "This Is It" tražio intervenciju psihijatra za kontroverznog glazbenika.

Ortega je bio glavni direktor povratničke turneje te je, provodeći dane s Jacksonom, primijetio njegovo zabrinjavajuće ponašanje te je smatrao da mu je potreban psihijatrijski pregled. S tom namjerom promotorima koncerata, tvrtki AEG poslao je pismo u kojem je izrazio zabrinutost za psihičko zdravlje kralja popa.

– Michael pokazuje znakove paranoje, tjeskobe i opsesivnog ponašanja. Mislim da bi najbolje bilo da ga što prije pregleda psihijatar. Michael je poput podvojene ličnosti. Jedna koja pokušava biti ono što želi biti i koja ne želi da odustanemo od njega i druga koja je slaba i puna briga. Mislim da za rješavanje ovog problema trebao stručnu osobu – napisao je Kenny, no čelnici AEG-a ignorirali su ga. Izvršni direktor AEG-a Paul Gongaware smatrao je da je pjevač samo lijen.

Kenny je upozorio i da Jackson nije u formi te da ne može pjevati i plesati u isto vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije