'Mamice, hvala ti'

Najslađi dječak ikad: Milan sa mamom Shakirom na snimanju

shakirai  mailan
Twitter
21.06.2013.
u 22:38

Shakira je odlučila prihvatiti angažman na šestoj sezoni showa "The Voice", a objavila je to obožavateljima pomoću Twittera i preslatkog malog Milana.

Shakira je odlučila prihvatiti angažman na šestoj sezoni showa \"The Voice\", a objavila je to obožavateljima pomoću Twittera i preslatkog malog Milana. Milan prati mamu gdje god išla, a ona revno objavljuje njegove fotografije na Instagramu i Twitteru.

Ovaj dječak jedan je od najljepših slavnih beba ikad. - Mamice, hvala što si me dovela na snimanje \'The Voicea\', jako je zabavno! Iako su tvoji kolege sumnjiv utjecaj za mene, spreman sam za šestu sezonu, napisala je shakira uz fotografiju malog Milana.

>>Na koga vam više sliči maleni Milan? Shakiru ili Piquea?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije