Elton John

Naši će sinovi pomagati jedan drugome kada ih budu zadirkivali

elton john
17.01.2013.
u 08:00

Glazbenik je sa suprugom Davidom Furnishom dobio drugog sina, Elijaha Josepha Daniela

Desetljećima su Amerikanci ispred nas kad je riječ o liberalnosti i otvorenosti prema različitostima.

Miješanje sperme

Jedan od najliberalnijih zakona o roditeljstvu homoseksualnih parova ima država Kalifornija i zato su Elton John i David Furnish odlučili da će i njihovog drugog sina, Elijaha Josepha Daniela Furnisha-Johna, rođenog prije šest dana, na svijet donijeti ista žena iz Kalifornije koja im je prije dvije godina rodila Zacharyja. Naime, kalifornijski zakon maksimalno izlazi ususret zajednicama dvojice muškaraca koji putem zamjenske majke žele djecu. Dopušteno je da oba roditelja daju spermu koja se miješa pri oplodnji kao i da na rodnom listu pišu prezimena obaju roditelja. Taj privilegij koristili su i Elton i David kad je začet Zachary. Njegov brat Elijah rodio se u 18.40 sati u petak u Los Angelesu i težio je 3,7 kg. Novi su to detalji o rođenju dječaka koje je magazinu Hello otkrio glasnogovornik bračnog para, samo nekoliko dana nakon što je demantirao vijest da su 65-godišnji glazbenik i 50-godišnji filmski producent drugi put postali roditelji. No, sada se vijest ipak pokazala istinitom.

– Obojica smo čeznuli da dobijemo djecu, ali stvarnost da sada imamo dva sina gotovo nam je nevjerojatna. Rođenje drugog sina savršeno je upotpunilo našu obitelj. Preplavljeni smo srećom i uzbuđenjem – poručili su u službenom priopćenju javnosti razdragani očevi. Identitet zamjenske majke, odlučili su, zauvijek će ostati tajna, kao i novčana svota kojom su supružnici nagradili ženu koju su zavoljeli kao sestru.

Stariji sin voli kuhati

Kako svaka velika sreća može donijeti i velike probleme, ponosni roditelji spremni su na to da će njihovu djecu zadirkivati kad krenu u školu.

– To će se sigurno događati. Bit će im grozno kad im drugi učenici budu govorili “ti nemaš mamu”. Nadamo se da će si naši sinovi, uz našu podršku, i međusobno pomagati kako bi taj dio odrastanja lakše prebrodili – kaže Elton te dodaje da dvogodišnjem Zacharyju već pušta Mozarta.

– Ipak ga više zanimaju nogomet i kuhanje – smije se pjevač.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
15:16 17.01.2013.

Ovo je toliko loše, samo jedan primjer, dječak odraste, upozna svoju majku, koja mu objasni je prodala jajašca njegovom ocu ili očevima, što već, i usput da ima još 15 braće i sestara, te mu preda spisak, da se nebi slučajno za koju/kojeg sutra oženio, ili bi možda i to bilo normalno.

10
10ye
15:16 17.01.2013.

Zar nebi pravo na roditelje trebalo biti osnovno ljudsko pravo? Ovom djetetu je to pravo u startu namjerno uskraćeno. Ne radi se o nikakvim posebnim ni nesretnim okolnostima. Namjerno su ga bacili u svijet da odrasta bez majke. Pa koje dijete bi to sebi poželjelo?!?

ZJ
zjerko44
11:39 17.01.2013.

ma ne sumnjam dijete če biti pametno ima novaca to je bitno nekima koji su popasli svu pamet liberalni komentatora pa kad ga pitaju ko ti je otac on če poosno odgovorit imam dva tate i jednu mamu kojoj su tate platile da me rodi i dali joj puno puno puno novaca i ona je živila dugo dugo dugo sretna i bez mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije