Teški počeci

Nina Badrić odbila golišavo snimanje pa je fotograf potjerao

Nina Badrić (1)
Photo : Andreja Damnjanović (c) NB Press
18.04.2013.
u 15:44

Pjevačica se prisjetila početka karijere. Jedan slavni fotograf tražio je od nje da se fotografira obnažena, no odbila je.

Nina Badrić prisjetila se svađe s jednim uglednim fotografom, dok je bila na početku svoje karijere.

- Suradnja s njim je tada bila čast svakome jer je značila da postajete zvijezda. Tražio je od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majici ispred plasta sijena. Nisam na to pristala, a on me izbacio iz svog studija riječima: \"Od tebe nikada neće biti ništa! Nikada nećeš uspjeti! Pjevačica mora frajerima golicati maštu, na kaj se ti furaš, zakopčana do grla?\", ispričala je Nina svojim obožavateljima.

Srećom, Nina se odlučila držati svojih principa i usavršavati se u umjetničkom smislu. - Mene nije zanimala slava, nego glazba. Ja sam vjerovala u sebe i u to da će se ipak stvari jednom okrenuti i u moju korist. Da sam pristala na to, izdala bih samu sebe zbog komadića slave, zaključila je Badrić.

>>Super sam nakon rastave, bitno je da smo oboje sretni

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije