postoje dokazi

Ovo će je slomiti: Lamar je stvarno varao Khloe Kardashian!

'Khloe Kardashian at the Unbreakable fragrance debut at the Redbury Hotel in Hollywood, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Press Association/Pixsell
11.07.2013.
u 16:58

Njegova ljubavnica Jennifer Richardson posjeduje dokaze za njihovu aferu koja je trajala dva mjeseca

Iako se već pisalo o tome kako Lamar Odom vara suprugu Khloe, sestru Kim Kardashian, čini se da nije riječ samo o glasinama. Naime, njegova ljubavnica Jennifer Richardson posjeduje dokaze za njihovu aferu koja je trajala dva mjeseca.

Jennifer je navodno sakupila aviokarte, karte od igara te mnoge druge detalje koji dokazuju da su ona i suprug Khloe Kardashian bili u vezi od 12. prosinca 2012. do 12. veljače 2013. i to dok je Lamar igrao za L.A. Clipperse.

>> Sestre Kardashian najavile novu kolekciju šminke za seksi izgled

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije