Voli poduzetnike

Pogodite s kim bi Ivana Banfić zgužvala svilu?

Ivana Banfić, Maja Šuput, Jelena Rozga (1)
Pixsell
23.04.2013.
u 15:39

Pjevačica je u emisiji Dalibora Petka promovirala svoj novi singl "Izgužvana svila"

Ivana Banfić predstavila je u "Glazbenom showu Dalibora Petka" svoj novi singl "Izgužvana svila". Otkrila je u povodu toga s kim bi voljela gužvati svilu. Dok joj je Petko nabrajao muškarce, ona je komentirala s kim bi, a s kim ne bi bila.

– Volim ove malo neobične frajere, drugačije. Emil Tedeschi mi je dobar frajer, Aleksandar Stanković ima šarma, a Mirka Filipovića ne bih. Bilo bi me strah – rekla je Banfić. Odobrila je i Nadana Vidoševića te Vedrana Ćorluku. Petra Grašu ne bi jer je on Danijelin, a s Igorom Štimcem ne bi se miješala jer će uskoro ponovno postati tata. – Davor Bernardić može, ali tek ako usfali, a Zoran Milanović? Ma nisam ja taj tip – zaključila je pjevačica koja će pjesmu izvesti na CMC festivalu u Vodicama.

>>Kate Almighty – novi modni brend za prave superjunakinje

>>Ivana Banfić i Jelena Rozga: Kojoj bolje stoji bijela elegancija?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije