prvi put u hrvatskoj

Robbie Williams u kolovozu pjeva na zagrebačkom Maksimiru!

robbie
Foto: Pixsell
1/4
22.02.2013.
u 10:55

– Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovno nastupam uživo. Prošli koncerti podsjetili su me kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike. Idemo, Zagreb 2013. godine! – rekao je Robbie u povodu turneje.

Robbie Williams najavio je europsku stadionsku turneju "Take The Crown" na ljeto, u sklopu koje će nastupiti na stadionu Maksimir 13. kolovoza. Ovo će biti njegov prvi nastup u Hrvatskoj.

Jedna od najvećih pop-zvijezda današnjice ovog će ljeta nastupati na stadionima diljem Europe. Turneja počinje 19. lipnja na gradskom stadionu u Manchesteru (Manchester City Stadium).

– Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovno nastupam uživo. Prošli koncerti podsjetili su me kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme pred golemom publikom, uza sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb 2013. godine! – rekao je Robbie u povodu turneje.

PRODAJA I CIJENE ULAZNICA

Pretprodaja ulaznica za članove fan kluba putem službene web-stranice tickets.robbiewilliams.com počinje 27. veljače u 10 sati, a završava isti dan u ponoć. U prodaji će biti i VIP paketi. Više informacija o VIP paketima i njihovim cijenama bit će objavljeno uoči početka pretprodaje.

Redovita prodaja ulaznica za koncertni spektakl godine počinje 28. veljače u 10 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na www.eventim.hr, a cijene su sljedeće:

LOŽA – 1199 kuna

FAN PIT – 759 kuna

ZAPAD DOLJE – 559 kuna

ZAPAD GORE, ISTOK – 459 kuna

STAJANJE – 399 kuna

SJEVER DOLJE – 359 kuna

SJEVER GORE – 259 kuna


"Robbie je zaista najveća pop-zvijezda koja se pojavila u ovoj zemlji u posljednjih 20 godina. Pop-ikona koja se pomladila i vratila na vrh vlastite igre." The Sun, 2012.

“Još uvijek najbolji izvođač u povijesti britanske glazbe, Robbie Williams je spektakularan još od svog prvog nastupa na turneji.” Daily Mirror, 2012.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:04 22.02.2013.

Hm I sad mi nek netko veli da je u Hrvatskoj kriza. U brlogu BBB-a na sjeveru, od kud se neće moći vidjeti ništa, karta stoji 260 kuna. Stadion će naravno biti pun, pa će i ova mjesta koja suja su papreno skupa, biti popunjena. Trava će ponovo biti izgažena, Mamić će od Bandića ponovo dobiti novac da to sve drenira, potravi ponovo. Skijaške kolone prema Austriji, kolone ljeti prema moru, iventi puni ptičjeg mlijeka, novi BMW-i i mercedesi na sve strane. Više nije dosta ni to, nego se voze još skuplje marke, još veće jahte, a svi kukaju da se nema. Stoka sitnog zuba, koja je najviše dala za državicu, ima koncesije na kontejnere i svi sretni.

DA
danijeluskoci
11:23 22.02.2013.

šta prosječni građanin ima od toga

DU
Deleted user
18:20 22.02.2013.

Sad mogu mirno umrijeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije