nova serija

Robin Williams se vraća: Pred bankrotom sam zbog razvoda

robin willaims
PBG/Press Association/PIXSELL
16.09.2013.
u 21:09

Robin Williams priznaje da su mu financije sve veći problem. Naime, glumac je zbog dva razvoda na rubu bankrota.

Robin Williams priznaje da su mu financije sve veći problem. Naime, glumac je zbog dva razvoda na rubu bankrota. Kako bi se izvukao iz dugova, 62-godišnjak prodaje svoju vilu od 35 milijuna dolara i vraća se na televiziju, piše New York Post.

- Ideja o redovnom poslu mi je privlačna. Moram platiti račune. Prodajem ranč u Napi, ne mogu si ga više priuštiti. Razvod je skup. To je čupanje srca kroz novčanik, opisao je nemile situacije Williams. Robin će se, da bi se spasio od bankrota, pojaviti u seriji 'The Crazy Ones', a uz njega je glavna zvijezda serije Sarah Michelle Gellar.

>>Kome bolje stoji haljina? Kim Kardashian ili Robinu Williamsu?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije