Glamurozna svadba

Ruski milijarder gost na vjenčanju Nikoline Pišek

Nikolina Pišek (1)
Blic.rs
20.05.2013.
u 21:54

Televizijska voditeljica za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića udaje se u rujnu

Nikolina Pišek za svog se odabranika Vidoja Ristovića udaje u ekskluzivnom ljetovalištu na Azurnoj obali, a ako to nije dovoljno glamurozno, lista gostiju podignut će ljestvicu. Naime, Pišek je na vjenčanje pozvala ruskog milijardera Andreja Meljničenka i njegovu suprugu Sandru.

Par će se vjenčati u rujnu, u ekskluzivnom ljetovalištu Cap d’Antibes na Azurnoj obali, baš na mjestu na kojem su se 2005. godine Andrej i Sandra također vjenčali.

– Sandra je Vidojeva dugogodišnja prijateljica. On je bio jedan od gostiju na njenoj svadbi i jedan je od malobrojnih ljudi iz Beograda s kojim je ostala u kontaktu nakon udaje za ruskog milijardera. Dobri su prijatelji od djetinjstva i ona se vrlo veseli njegovoj i Nikolininoj svadbi – kaže izvor za Kurir.

Par će svojim gostima platiti avionske karte, kao i smještaj u luksuznom hotelu.

 

>>Nikolina Pišek: Udat ću se u haljini Zahaira Murada

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije