Saga

Serija 'Igra prijestolja' trebala bi imati sedam sezona

igre prijestolja (1)
HBO
16.05.2013.
u 22:13

Producent popularne serije objavio je vijesti koje će razveseliti sve fanove ove hvaljene HBO-ove serije

Producent uspješne HBO-ove serije "Igra prijestolja", Frank Vogler, smatra da bi popularna serija, koja se temelji na romanima Georgea RR Martina mogla trajati čak sedam sezona.

George RR Martin dosad je napisao pet romana sage "Pjesme leda i vatre" na kojima se serija temeljji, a u planu su mu još dvije.

- O ukupnom broju sezona raspravlja se u ovom trenutku. Treća sezona je prvi dio treće knjige, četvrta će biti drugi dio. Martin je napisao pet dijelova, a šesti i sedmi su na čekanju. Nadam se da ćemo, ako svi preživimo i publika ostane uz nas, uspjeti stići do sedme sezone - izjavio je Frank Vogler.

 

>>Veleposlanik SAD-a fanovima: Prestanite skidati Igru prijestolja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije