Proboj

Shae iz "Igre prijestolja" bila pornozvijezda

Sibel Kekill
Robert Schlesinger/DPA/PIXSELL
12.06.2013.
u 09:14

Sibel Kekill, zvijezda serije "Igra prijestolja", nekad je snimala filmove za odrasle.

Sibel Kekill, zvijezda serije "Igra prijestolja", nekad je snimala filmove za odrasle. Njemačka glumica dobila je ulogu u hit-seriji 2010. godine, a prije slave glumila je u pornićima pod imenom Dilara.

Njemački mediji otkrili su to nakon što se proslavila u jednom filmu. Izazvalo je to veliki skandal, a njezini roditelji prestali su s njom razgovarati. Kada se uhvatila ozbiljne karijere, prekinula je sa snimanjem. Uloga prostitutke Shae za kojom luduje patuljak Lannister vinula ju je u zvijezde, a za njom su ludi svi.

>>Serija 'Igra prijestolja' trebala bi imati sedam sezona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije