Žele njegov spomenik

Splićani postavili crveni cilindar u gradu u čast Dine Dvornika

dinov spomenik (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
17.05.2013.
u 11:06

Danijela Dvornik već je pronašla financijere za Dinin spomenik. Kako je ispričala za 24sata, to su njegovi prijatelji.

Članovi udruge Urbana desnica postavili su na trokutu između Matoševe, Gundulićev i Kavanjinove ulice u Splitu crveni cilindar. Na taj su način simbolično upozorili na potrebu gradnje spomenika legendarnom Dinu Dvorniku. Udruga je podnijela zahtjev za gradnju spomenika, a nadaju se da će biti gotov do pete godišnjice glazbenikove smrti.

Danijela Dvornik pronaša je već i financijere projekta, Dinove vršnjake koji su se s njim družili i kojima je puno značio. - Lokacija pored prvog Hajdukova igrališta je najlogičnija Dino je svaki dan tu prolazio kad bi išao u školu jer je živio u blizini, rekla je Danijela za 24sata. Spomenik bi trebao prikazivati Dina, a ako se duže zadržite kraj njega, svirao bi neki od Dininih hitova, izjavio je Zvonimir Pavlinović iz udruge Urbana Desnica.

>>Pokraj D. Dvornike je bilo najbolje sjediti, uvijek je radio skandale

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije