za povijest

Svi se nadaju da je Tina Turner u Vogueu pokazala slavne noge

'vogue'
Foto: ''
1/3
13.03.2013.
u 19:00

Legendarna 73-godišnja dobitnica osam Grammyja s trona je svrgnula Meryl Streep koja je lani sa 62 godine bila na naslovnici

Da je još uvijek jednostavno najbolja, 73-godišnja kraljica rock \'n\' roll Tina Turner pokazala je poziravši za naslovnicu travanjskog broja njemačkog izdanja časopisa \"Vogue\", čime je postala najstarija osoba koja je krasila naslovnicu modne biblije. Neuništiva Tina \"ukrala\" je tu titulu glumačkoj legendi Meryl Streep koja je lani kao 62-godišnjakinja bila na naslovnici američkog Voguea.

Zahvaljujući genima, brizi za sebe, ali i mrvici photoshopa, glazbena ikona na naslovnici izgleda upola mlađe, a mladenačkoj pojavi pridonosi i svilena plava haljina s potpisom Armanija te crvenonarančasti ruž, zaštitni znak pjevačice tijekom njezine 55 godina duge briljantne karijere. Diva na naslovnici nije pokazala svoje slavne besprijekorne noge koje je tesala i višesatnim energičnim plesanjem na pozornici, no svi se nadaju da će im se moći diviti na jednoj od stranica bogatog modnog editorijala koji izlazi u travnju. Dobitnica osam Grammyja, koja od sredine 1990-ih živi u švicarskom Küsnachtu, nedavno se odrekla američkog državljanstva i postala Švicarka.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:55 13.03.2013.

Zahvaljujući fotoshopu bii će i još starijih koka na naslovnicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije