nova ljubav

Tony Cetinski dva mjeseca nakon prekida veze opet ljubi!

'22.07.2011., Hotel Melia Coral, Umag - Poznata operna diva Montserrat Caballe stigla je u Umag uoci sutrasnjeg koncerta. U hotelu ju je prije konferencije za novinare docekao Tony Cetinski.  Photo: S
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
18.06.2013.
u 14:47

Pjevač je novu ljubav pronašao u 29-godišnjoj Dubravki Dujak, voditeljici promocije fitness & wellness centra Hypo Centra u Zagrebu

Nakon što je prije dva mjeseca prekinuo vezu sa Sandrom Mulvaj, pjevač Tony Cetinski opet ljubi, i to Vinkovčanku, magistricu ekonomije Dubravku Dujak, piše Story.

Naš poznati pjevač prekinuo je u travnju devetomjesečnu vezu sa Sandrom Mulvaj, no već je pronašao novu ljubav. Krajem svibnja na rođendanskoj proslavi prijatelja upoznao je 29-godišnju Dubravku Dujak, voditeljicu promocije fitness & wellness centra Hypo Centra u Zagrebu.

>> Velike i propale slavne ljubavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije