Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordna brojka

Aleksandra Prijović rasprodala i petu Arenu! Uz to, pohvalila se i još jednim uspjehom

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
Foto: Antonio Ahel
1/12
17.11.2023.
u 18:09

Turneju je započela 28. rujna i potom 30. rujna u beogradskoj Štark Areni, potom je pjevala 28., 29. i 30. listopada u sarajevskoj Zetri, a onda ovaj mjesec i 10., 11. i 12. studenog u Nišu, u Studentskom Centru Čair

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) ostvarila je još jedan veliki upjeh. Naime, službeno je rasprodan i peti njezin koncert u Areni Zagreb koji će imati u prosincu u sklopu regionalne turneje "Od istoka do zapada". Prije ovog rasprodala je četiri Arene, a peti koncert najavljen je odmah nakon što su saznali da je rasprodan četvrti. 

Petom je trebalo najduže da se rasproda, ali službeno je danas i to riješeno. Vijest su otkrili s radija Extra FM. - Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana - poručili su organizatori koncerta s radija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

Prvi koncert zakazan je za 1. prosinca, a isti je najavljen još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. 

- Mogu reći kako i dalje ne vjerujem u sve što se događa. Kada je u pitanju Hrvatska i mojih pet koncerata - to je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati ovu sreću. Hvala svim ljudima koji su bili i koji će doći na moj koncert. Željela sam i trudila se gdje god da gostujem da moja publika ima isti doživljaj na svakom koncertu - izjavila je Aleksandra nedavno za Grand.rs.

Pjevačica je vlasnica mnogobrojnih hitova, a nedavno se pohvalila vrtoglavom slušanošću. Naime, njen posljednji album 'Devet života' prešao je brojku od 150 milijuna pregleda na YouTubeu.

Turneju je započela 28. rujna i potom 30. rujna u beogradskoj Štark Areni, potom je pjevala 28., 29. i 30. listopada u sarajevskoj Zetri, a onda ovaj mjesec i 10., 11. i 12. studenog u Nišu, u Studentskom Centru Čair. Nadolazeći koncerti su joj još i u Areni Zagreb gdje će pjevati 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca, a onda je 22. i 23. prosinca u Tuzli u Dvorani Mejdan.

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
1/15

Njezino ime neizostavno je u regiji posljednjih mjesec dana, a njoj u čast sada je osvanuo i jedan mural u Srbiji. Na njemu pjevačica suznih očiju gleda u nebo, što je prizor s jedne od fotografija na jednom koncertu, a oko nje su oslikani simboli gradova u kojima je nastupila ili će nastupiti u sklopu turneje. A dodali su i datume koncerata. Tako na slici možemo vidjeti zagrebačku katedralu, beogradsku Arenu, spomenik Pobjednik na Kalemegdanu i Sebilj-česmu sa sarajevske Baščaršije.

Inače, Prijović je rođena u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. U žarište javnosti došla je kada je objavljeno da je u vezi s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Par se vjenčao 2018. godine, a godinu poslije dobili su sina Aleksandra. 
Dodajmo i da je Aleksandra jedina zvijezda koja je zagrebačku Arenu rasprodala pet dana za redom.

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

Ključne riječi

Komentara 7

DR
Drinko
19:17 17.11.2023.

Selo moje malo ..

YE
Yeah
19:31 17.11.2023.

Kako to, kako to?

Avatar Aurel
Aurel
20:38 17.11.2023.

ili 10 ili ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije