Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na koncertu

Aleksandri Prijović pozlilo na pozornici, no kada je vidjela važnu osobu u publici, ovo se dogodilo

Aleksandra Prijović održala treći koncert u Osijeku
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/17
21.03.2024.
u 20:37

U Kragujevcu joj je u jednom trenutku pozlilo. Naime,  zavrtjelo joj se u glavi, pa je morala uzeti kratku pauzu kako bi se rashladila i došla do daha, navode mediji.

Pjevačica Aleksandra Prijović još je uvijek na svojoj turneji 'Od istoka do zapada'. U sklopu toga nastupala je u Kragujevcu u sali 'Jezero'. Tamo joj je u jednom trenutku pozlilo. Naime,  zavrtjelo joj se u glavi, pa je morala uzeti kratku pauzu kako bi se rashladila i došla do daha, navode mediji. 

Kurir piše da ju je iz obitelji Živojinović došao vidjeti samo Viktor, dok je njena majka Borka Mihajlović svojoj kćeri pružala podršku iz prvih redova. 

Nakon što se vratila s pauze na scenu je izvela Tropiko bend te zahvalila frontmenu Saletu i ostatku benda. 

VEZANI ČLANCI:

- Hvala vam puno što ste došli, što ste pristali izaći pred obožavatelje. Znam da vas publika voli gdje god došli, a sigurna sam da ćete sad napraviti kaos u Kragujevcu - izjavila je Prijović koja je sa Saletom izvela pjesmu 'Ne dam nikom ovu bol'. 
Pjevačica se presvukla pa nastavila pjevati svoje najveće hitove, ali onda je zastala kada je u publici primijetila prijatelja Srećka Krečara. Pozvala ga je na binu. 

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tada promijenila

Aleksandra Prijović održala treći koncert u Osijeku
1/29

- Srećka znam otkad sam mala bila. Voljela bih da bar jednu pjesmu otpjevamo zajedno, ako nije problem - rekla je Aleksandra te je Krečaru nešto šapnula, a on je pristao.

Srećko je kratko rekao: - Dobra večer, Kragujevac. Hvala ti. Nakon toga je s pjevačicom otpjevao pjesmu "Hej, otkad sam se rodio".

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 10

Avatar Tombstone
Tombstone
20:54 21.03.2024.

Trebalo je pozliti svima na derneku

ZZ
Zo-ZG
20:57 21.03.2024.

Zabava za tulum opančara i čobana!

DU
Deleted user
21:03 21.03.2024.

Ova bi mogla konkurirati Milanoviću na ljevici , ima sve što treba za premijera. Hrvati je navodno obožavaju. U večernjem je svaki dan prisutna. Manje jedino od Kate Middleton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije