Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO VJENČANJE

Ana je u 'Životu na vagi' izgubila 37,6 kg, a sada je objavila fotografije sa svoje djevojačke

17.05.2024.
u 10:42

Ana Žderić (26), bila je kandidatkinja četvrte sezone "Život na vagi" i prije dvije godine na Instagramu je objavila kako se zaručila s Dominikom Kračunom Dodom (26), finalistom pete sezone RTL-ova showa

Ana Žderić iz showa "Život je na vagi" na Instagramu je objavila fotografiju sa svoje djevojačke zabave. "Buduća mladenka", napisala je bivša natjecateljica RTL-ova showa uz fotografiju na kojoj je pozirala u cvjetnoj haljini i s čipkastim velom. Svog budućeg supruga Dominika upoznala je upravo zahvaljujući ovom showu u kojem je i on bio natjecatelj. Ana Žderić (26), bila je kandidatkinja četvrte sezone "Života na vagi" i prije dvije godine na Instagramu je objavila kako se zaručila za Dominika Kračuna Dodu (26), finalista pete sezone RTL-ova showa. Najprije su se dopisivali putem Instagrama i dijelili svoja iskustva o showu, a kasnije se razvila i romansa između njih dvoje. 

– Prvo smo se dopisivali preko Instagrama i pričali o ''Životu na vagi'', nakon čega smo krenuli na kave i tako se počeli sve više družiti i razgovarati o svojim životima. Jako sam sretna što sam pronašla osobu sličnu sebi i što imam kraj sebe divnu osobu koja me u potpunosti razumije. Zaista je divan i poseban. Apsolutno smo jedno drugome podrška i jedno drugome motiv za nastaviti dalje sa zdravim načinom života – kazala je Ana u jednom intervju. Inače, Ana je u show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102.3 kilograma. Kao tadašnja 22-godišnjakinja, bila je jedna od najmlađih kandidata u showu. Ana i Dominik prije godinu dana su postali i roditelji i 27. svibnja dobili su kćer Niku.

GALERIJA Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasaganu u apsolutnoj euforiji

1/113

– Kad sam doznala da sam trudna, bila sam zbunjena i izgubljena, ali. naravno, jako sretna. Nismo planirali trudnoću, ali djeca su Božji dar i to se jednostavno trebalo dogoditi. Da sam trudna, doznala sam na svoj rođendan, bila sam u Slavoniji, nazvala Dominika pa sam mu rekla: ''Hvala na poklonu''. Plakala sam, on je bio presretan, kasnije smo se smijali... – rekla je za RTL. hr nakon što su ona i Dominik objavili sretnu vijest da očekuju prinovu. 

Foto: Instagram

– Trudovi su krenuli u petak, morala sam hitno u Osijek. Patnja je krenula oko ponoći pa sve do deset ujutro. Bila sam na dripu, no na kraju su se liječnici odlučili za carski rez. Više nisam mogla izdržati, bilo je to katastrofa. Beba je malena, mislili su da će sve to ići i prirodnim putem budući da sam rodila u 35. tjednu, ali nismo uspjeli. Hvala Bogu, sve je uredu – izjavila je Ana za RTL nedugo nakon poroda.

VIDEO Rim Tim Tagi Dim veselje u Umagu, stigao Baby Lasagna

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije