Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozan život glumice

Angelina Jolie ljubila brata u usta: Imala je surovu prošlost i bila opsjednuta manekenkom

Angelina Jolie i James Haven
Foto: Profimedia
1/68
31.12.2023.
u 21:45

Angelina Jolie jedna je od najvećih holivudskih zvijezda, ali i jedna od najskandaloznijih. U nastavku smo se prisjetili njezine prošlosti i šokantnih poljubaca u usta s bratom Jamesom.

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih holivudskih glumica 48-godišnja Angelina Jolie iza sebe ima mnoge skandale koji su obilježili njezinu karijeru. Njezin ljubavni i intimni život ranije je bio pun skandala pa su mediji i javnost oduvijek bili zainteresirani za takav aspekt njezina života. Još kao djevojčica Angelina je bila nestašna i drugačija od svojih vršnjaka. U osnovnoj školi pridružila se grupi djevojčica koje su maltretirale dječake. Ona, brat James i njezina majka Marcheline živjeli su skromno, a Angelina je često nosila i polovnu odjeću. Ostali su je učenici često zadirkivali zbog toga što je bila izuzetno mršava i vitka te što je imala velike usne.

Na sate glume krenula je sa samo 11, a već s 15 godina okušala se i u manekenstvu. Nije dobro prolazila kao manekenka pa se počela povlačiti u sebe i biti zatvorenija, pa je odlučila odustati i od glume. Tijekom buntovničkog perioda i puberteta odijevala je crnu odjeću, bojila kosu u ljubičasto, a posjećivala je i rock koncerte s tadašnjim dečkom. Poslije dvije godine vratila se glumi. Kako su strani mediji prenosili, tada je imala i nekih psihičkih problema pa se odlučila rezati nožem. - Skupljala sam noževe i uvijek sam ih imala nadohvat ruke. Iz nekog razloga ritual rezanja i samopovređivanja, kao i osjećaj boli, činili su me živom. Osjećala sam se slobodnom i to je za mene bila neka vrsta terapije - kazala je Angelina u jednom razgovoru za CNN televiziju. 

Angelina Jolie i James Haven
1/7

Mediji su također saznali i da je do svoje 20. godine probala sve vrste narkotika, uključujući kokain, ekstazi, LSD, a najviše joj se svidio heroin. Iz pakla droge izvukao ju je britanski gluma Johnny Lee Miller kojeg je upoznala na snimanju filma 'Hakeri'. Njezin pubertet je bio jako turbulentan za nju i njezinu majku. Naime, roditelji su joj se rastali kada je Angelina imala samo jednu godinu. Otac joj je također poznati glumac Jon Voight, a i majka Marcheline Bertrand bavila se glumom. Ona se pak odrekla karijere kako bi se brinula o Angelini i njezinom bratu Jamesu. Angelina Jolie jako je patila za ocem. - Tata je u početku živio u istom gradu, bio je uvijek tu negdje, ali nikada s nama. Sjećam se da smo ga vidjeli na jednoj školskoj priredbi pred Božić, a on se nije ni pozdravio s nama. Nikada se nije ponašao kao otac - izjavila je tada glumica koja i danas slovi za jednu od najljepših žena svijeta. 

VEZANI ČLANCI:

Angelinin odnos s bratom Jamesom oduvijek je intrigirao javnost zato što je uvijek bila previše bliska s njim. Za njega je govorila da joj James donosi veliku sreću u život pa ga je svugdje vodila sa sobom. Svi su bili šokirani kada su se 2000. poljubili u usta na dodjeli nagrade Oscar. Sredinom 1994. godine udala se za spomenutog glumca Lee Millera s kojim se vjenčala u čudnoj vjenčanici tj. crnim kožnim hlačama i bijeloj majici na kojoj je vlastitom krvlju napisala njegovo ime.

Nakon razvoda, Angelina se na snimanju filma 'Foxfire' zaljubila i u svoju partnericu, manekenku Jenny Shimizu s kojom je bila u višegodišnjoj vezi te je bila zaluđena njom. Nakon toga, udala se za glumca Billyja Boba Thorntona kojeg je upoznala na snimanju filma 'Pushing Tin'. Oboje su oko vrata tada nosili bočice s krvlju jedno drugog. Iako su govorili kako su suđeni da zauvijek budu zajedno, razveli su se 2003. godine. Ni brak s Bradom Pittom nije uspio, a nakon 12 zajedničkih godina i šestero djece, par se uvukao u jedan od najružnijih razvoda u Hollywoodu.

VIDEO: Aleksandra Prijović raznježila Jelenu Rozgu: 'Moram reći što mi je na srcu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije