Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna pitanja

Angelina Jolie se povlači s ove dužnosti nakon više od dva desetljeća: 'Vrijeme da radim drukčije'

Foto: Profimedia
1/4
16.12.2022.
u 23:00

Jolie je kao posebna izaslanica UN-a bila u više od 60 misija u svijetu privlačeći pažnju medija na problematiku izbjeglica.

Nakon 21 godine službe, Angelina Jolie povukla se s dužnosti posebne izaslanice UNHCR-a jer želi "raditi drukčije" i na širim humanitarnim pitanjima, objavio je u petak UNHCR.

"Nakon 20 godina rada u sustavu UN-a, osjećam da je vrijeme da radim drukčije, angažirajući se izravno s izbjeglicama i mjesnim organizacijama", objasnila je glumica, po priopćenju UNHCR-a.

"Angelina Jolie je jako dugo bila važan humanitarni partner UNHCR-a. Zahvalni smo na njezinoj desetljetnoj službi, njezinu angažmanu i značenju koje je imala za izbjeglice i osobe prisiljene na bijeg", rekao je visoki povjerenik UN-a za izbjeglice Filippo Grandi.

Jolie je kao posebna izaslanica UN-a bila u više od 60 misija u svijetu privlačeći pažnju medija na problematiku izbjeglica.

Nedavno je posjetila Jemen i Burkinu Faso.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:26 17.12.2022.

Nema vremena za rad u UN-u jer je prezauzeta organizacijom Kosturijade.

DU
Deleted user
03:08 17.12.2022.

Ova uznemirujuća vijest mi je poremetila tlak, te mi je donji skočio iznad gornjeg.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:21 17.12.2022.

Jadnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije