Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena karijere

Angelina Jolie više od godinu dana radi na novom projektu: Pokreće vlastiti brend odjeće i nakita

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/9
01.04.2023.
u 07:00

Ona je veliki zagovornik održive mode i to je nešto na što će se brend usredotočiti, rekao je izvor upoznat s planovima glumice

Slavna glumica Angelina Jolie (47) osim po brojnim ulogama koje je besprijekorno odigrala poznata je po svom humanitarnom radu, kao i redateljskim projektima, a čini se kako je spremna otisnuti se u potpuno nove, drugačije poduzetničke vode. Naime, britanski medij The Sun piše kako je predala zahtjev za globalnim žigom imena "Atelier Jolie" a pod kojim bi prodavala svoju liniju odjeće i nakita.

"Angelina je na ovom projektu radila više od godinu dana i nada se da će zaštitni znak biti odobren kako bi mogla krenuti naprijed u svom novom pothvatu. Zaštitni znak pokriva sve, od nakita izrađenog po narudžbi do couture odjeće. Ona je veliki zagovornik održive mode i to je nešto na što će se brend usredotočiti", kazao je izvor upoznat s planovima glumice.

 

"Plan je još uvijek u pokretanju, ali ima pomaka", dodao je izvor. Osim mode, brend će prodavati posteljinu i druge proizvode. Medij piše kako bi glumica mogla biti u problemu s imenom s obzirom da ga jedna njujorška umjetnica već koristi, no to bi samo značilo da mora izabrati drugo ime pod kojim će raditi. 

Angelina je u svom posljednjem intervjuu za Vogue progovorila o važnosti održive mode, otkrivši kako pokušava navesti svoje šestero djece da shvate važnost te teme.

"Ulažem u kvalitetne komade odjeće i onda ih jednostavno nosim dokle god mogu. Čizme, omiljeni kaput, omiljena torbica, ne mijenjam stvari često, znaš? To je jedna od meni bitnih stvari. Uživanje u vintage komadima, ako ih imate, i ponovno otkrivanje nekih vintage trgovina čini se kao dio puta naprijed", rekla je za časopis. A njezina želja da se djeca uključe očito se isplati kod njezinih kćeri.

 

Na premijeri njezina filma "Vječnici" 2021. godine, glumica i njezine kćeri Zahara i Shiloh dospjele su na naslovnice magazina nakon što su odjenule recikliranu odjeću iz njezine garderobe. Zahara, njezina najstarija djevojčica, nosila je srebrnu Elie Saab haljinu koju je glumica sama nosila na dodjeli Oscara 2014. godine. A mlađa Shiloh odlučila je odjenuti haljinu koju je njezina mama nosila tog ljeta kada je pomagala u poduzetničkom projektu "Women For Bees" u Francuskoj.

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije