Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Anja (38) iz 'Ljubavi na selu' preminula od trovanja monoksidom: 'Svi smo u šoku'

Anja Boronjek
Foto: RTL/Screenshot
1/3
07.02.2022.
u 13:50

Anja je široj javnosti poznata po sudjelovanju u RTL-ovu showu "Ljubav je na selu", gdje se zaljubila u Alojza Kanceljaka toliko da je zbog njega ulazila u sukobe s drugim kandidatkinjama

Nova Gradiška zavijena je u crno nakon što su noćas u obiteljskoj kući pronađena dva beživotna tijela. Uzrok smrti najvjerojatnije je trovanje ugljičnim monoksidom, a kako pišu 24 sata, preminuli su Tihomir Kmezić (40) i njegova prijateljica Anja Boronjek (38).

Anja je široj javnosti poznata po sudjelovanju u RTL-ovu showu "Ljubav je na selu", gdje se zaljubila u Alojza Kanceljaka toliko da  je zbog njega ulazila u sukobe s drugim kandidatkinjama. Jednom prilikom ih je pošteno isprepadala mašući nožem tijekom rasprave, što su mnogi protumačili kao prijetnju. Čini se da se Lojzek Anje, s druge strane, pribojavao pa joj je prvo povlađivao i tvrdio da joj uzvraća osjećaje, a onda ju je prvom prilikom izbacio s farme. Lojzek je na kraju ljubav pronašao nakon što su se ugasile kamere, oženjen je i ima dijete, dok Anja nije imala sreće u ljubavi.

Foto: RTL/Screenshot

Anja je prije dvije godine svjedočila i ubojstvu u Slakovcima kod Vinkovaca, kada je njen nevjenčani suprug Jozo Livaja usmrtio njihovu prijateljicu Ž. J. Čini se da su Kmezić i Boronjek preminuli zbog neispravne peći na pelete, a to je potvrdila i policija u svom priopćenju.

"U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu oko 17.30 sati u obiteljskoj kući pronađena su dva mrtva tijela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.). Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja. Očevid je obavljen u zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara te je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače zbog neispravnosti instalacija peći na kruta goriva došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe", stoji u priopćenju.

– Svi u ulici smo u šoku. Tiho nam je bio jako dobar susjed, spreman uvijek pomoći. Tu subotu navečer izašli smo pred kuće kada smo vidjeli policiju, nije nam bilo jasno što se događa. Nažalost, rečeno nam je da je u kući pronađen mrtav naš susjed i jedna žena – rekla je za 24 sata Zlata Pazman, prva susjeda nesretnog mladog čovjeka.

– Sestra mu živi i radi u Engleskoj. Kako se nekoliko dana nije čula s bratom, rekla je svojoj kćeri da ode vidjeti što je s ujakom. Nećakinja ga je zvala mobitelom, ali joj nije odgovarao. Odlučila je sa svojim dečkom i njegovim ocem otići do kuće. Kada su došli do ulaznih vrata, ponovo je nazvala ujaka, čuli su da mobitel zvoni iza zaključanih vrata. Otac njenog dečka odlučio je provaliti vrata. Kada su ušli, pronašli su mrtvog Tihomira Kmezića, ali on nije bio jedini. U susjednoj sobi pronašli su mrtvu mladu ženu. Pozvali su policiju koja je uskoro stigla, a kasnije su stigli i iz krim-policije iz Zagreba – ispričao je susjed, dodavši da mu je susjed koji živi u kući prije Kmezićevih rekao da je posljednji put svjetlo i dim iz dimnjaka vidio u subotu, tjedan dana prije nego što su pronađeni mrtvi.

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj  Georgini ima najgore ocjene publike

Ključne riječi

Komentara 2

II
Ivo@Ivano.
15:12 07.02.2022.

Šteta je svakog ljudskog života ali psiholozi i psihijatri koji se koriste u odabiru kandidata reality shoua osim što se koriste u odabiru " dobrih " kandidata za Tv , trebali bi biti filter koji će reagirati i neke kandidatete uputiti da potraže pomoć liječnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije