Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u obitelji

Antonija Mišura Sandrić pratiteljima otkrila veliku vijest: 'Baš smo se iznenadili'

Foto: instagram
1/7
29.08.2021.
u 13:21

Malena obitelj ovaj je vikend organizirala i sve popularniji 'gender reveal party' tijekom kojeg su uzvanicima otkrili da i spol prinove.

Jedna od naših najzgodnijih sportašica, 33-godišnja košarkašica Antonija Sandrić (bivša Mišura), svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila sretnu vijest. Naime, Antonija je ponovno u drugom stanju, a to je otkrila nizom fotografija na kojima pozira sa suprugom Markom i njihovom kćeri Tarom. Malena obitelj ovaj je vikend organizirala i sve popularniji 'gender reveal party' tijekom kojeg su uzvanicima otkrili da i spol prinove. 

Foto: Instagram

- Što mislite je li braco ili seka? Pogledajte sami jer mi smo se baš iznenadili. Moja curica uskoro će biti starija seka - napisala je sportašica pa otkrila da u njihovu obitelj uskoro stiže dječak. 

Foto: Instagram

U komentarima se odmah javila i HRT-ova novinarka Mirta Šurjak. -To rodice, neka nam dječice - poručila joj je Šurjak. 

Inače, Antonija i Marko ljubav svoju su dugogodišnju ljubav okrunili brakom u kolovozu 2015. godine. Vjenčanje je održano u Šibeniku, a prije nego što su izmijenili bračne zavjete u vezi su bili deset godina. Početkom veljače 2020. godine na svijet je stiglo njihovo prvo dijete, djevojčica Tara koja se neizmjerno veseli dolasku mlađeg člana obitelji i činjenici što će i sama uskoro postati starija seka. 

Foto: Duško jaramaz/Pixsell

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije