Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SYDNEY SWEENEY

Atraktivna glumica priznala da nikad nije probala ovo piće, ali i kakvu tjelovježbu voli

96th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/18
01.04.2024.
u 00:02

Američka glumica Sydney Sweeney koja se proslavila ulogom u HBO-ovoj seriji 'Euforija' dala je intervju za strane medije gdje je otkrila da ne spava puno i da joj je dovoljno dva sata sna. Osim toga, priznala je da ima neuobičajen hobi.

Američka glumica Sydney Sweeney (26) u novom intervjuu otkrila je detalje o svojoj prehrani, vježbanju i tajnama ljepote, a neke tvrdnje iznenadile su njene obožavatelje. Naime, u intervjuu kojeg je dala za Wall Street Journal, Sweeney, koja glumi u novom horor filmu Immaculate, otkrila je da nikad ne pije kavu i da navodno može funkcionirati sa samo dva sata sna

- Spavam koliko god imam sati sna, ali poznata sam po tome što mogu funkcionirati uz vrlo, vrlo malo sna jako dugo vremena - rekla je lijepa glumica za Wall Street Journal nakon što su je upitali o glasinama da može funkcionirati na samo dva sata sna. Kad su je upitali o njezinoj rutini doručka, dodala je: - Nikad nisam probala kavu. Pijem samo vodu. Za doručak volim zdjelu bobičastog voća. Možda malo granole, slanine, kroasana, ali uvijek idem na bobičasto voće

VEZANI ČLANCI:

 

U intervjuu je Sweeney priznala da joj se sviđaju 'vježbe visokog intenziteta za cijelo tijelo', poput SolidCorea, iako je nakon toga 'ubija stražnjica', te da se obično ustaje u 7:30 svakog jutra. Glumica je potvrdila da će se serija koja ju je proslavila, Euforija, za koju je HBO objavio u ponedjeljak da je odgođena zbog rada na scenariju, snimati ove godine

Zgodna glumica otkrila je da se bavi restauracijom starih automobila kao hobijem. - Imam auto koji planiram upaliti. Ne želim još ništa otkrivati da ne pokvarim iznenađenje jer ću ga objaviti na svom TikToku. Imam ga već neko vrijeme, a čuvala sam ga i to će biti moj ovogodišnji projekt dok budem snimala Euforiju - dodala je.

Sweeney glumi u novom filmu 'Immaculate' o redovnicama, u kojem glumi časnu sestru koja zatrudni poput Djevice Marije. - Moguće je promatrati Immaculate u svjetlu nedavnih zakona koji se tiču ​​autonomije žena nad njihovim tijelima i kako je religija korištena i zlouporabljena da bi se opravdalo oduzimanje ljudskih prava u tom pogledu - napisao je David Fear u svojoj recenziji za Rolling Stone.

GALERIJA: Snimanje serije 'Odmori se, zaslužio si'

96th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
1/34

Krajem prošle godine, mlada glumica pojavila se na premijeri svog novog filma 'Anyone But You' u Australiji, a okupljene je oduševila svojim izdanjem na crvenom tepihu. Naime, nosila je prozirnu odjeću pastelnih nijansi koja malo toga prepušta mašti. Njezina se modna kombinacija sastojala od dekoltiranog prozirnog satenskog topa i suknje u odgovarajućoj boji, a ispod toga nadziralo se bijelo donje rublje.

Njezino provokativno izdanje oduševilo je prisutne, a odjevnu je kombinaciju začinila štiklama s remenčićima oko gležnjeva. Prepoznatljivu plavu kosu ostavila je raspuštenu, a atraktivno izdanje dopunila je parom naušnica i velikim dijamantnim prstenom.

VIDEO: Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera? Saša sada živi u Švedskoj i izgleda dosta drugačije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije