Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA JE U FINALU EUROVIZIJE

Baby Lasagna na konferenciji za medije komentirao je vodstvo na kladionicama: Posao još nije gotov

Malmo: Konferencija za medije prve polufinalne večeri
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/17
08.05.2024.
u 01:02

Bilo je možda i bolje na probama, prije izlaska sam slušao Poljsku i pokušavao razbistriti misli i biti u trenutku, a u tom trenutku nastupala je Poljska tako da sam pjevao "The tower" prije izlaska na pozornicu - izjavio je naš predstavnik Marko Purišić

Na konferenciji za medije nakon prve polufinalne večeri finalisti su odgovarali na pitanja medija. Našeg predstavnika Baby Lasagnu novinari su pitali je li zadovoljan svojim nastupom u polufinalu Eurovizije i o čemu je razmišljao dok je izlazio na pozornicu pred devet tisuća ljudi koliko ih je u utorak navečer bilo u Malmö Areni.

- Bilo je možda i bolje na probama, prije izlaska sam slušao Poljsku i pokušavao razbistriti misli i biti u trenutku, a u tom trenutku nastupala je Poljska tako da sam pjevao "The tower" prije izlaska na pozornicu - izjavio je naš predstavnik Marko Purišić. Predstavnici medija su mu čestitali na odličnom nastupu i pitali osjeća li pritisak jer slovi za favorita i vodi na eurovizijskim kladionicama. 

- Osjećam se isto kao i prije nego što su Nemo stigli na vrh. To su samo brojke, i kako bi Kobe rekao:  'Posao nije gotov'. Još nije gotovo - skroman kao i uvijek je bio Baby Lasagna.  Novinari su mu prenijeli i kako je cijela Hrvatska sada u euforiji te kako društvene mreže gore od pohvala i komentara nakon njegovog prolaska u finale, a Baby Lasagna se na konferenciji osvrnuo na svoj nastup na eurovizijskoj pozornici i rekao je kako je bio zadovoljan. 

Nama je nakon polufinala rekao: - Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! - rekao nam je Marko Purišić 

Osim Baby Lasagne finale su večeras izborile i predstavnice Srbije i Slovenije, a u finalu ćemo gledati i  Portugal, Litvu, Finsku, Cipar, Irsku i Luksemburg.

Malmo: Konferencija za medije prve polufinalne večeri
1/58

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije