Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FINALU EUROVIZIJE

Baby Lasagna posjetio je Gradsku vijećnicu u Malmöu i komentirao nam irsku predstavnicu

Malmo: Baby Lasagna susreo se sa zamjenikom gradonačelnika i veleposlanikom HR u Švedskoj
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/18
08.05.2024.
u 15:15

Na pitanje novinara osjeća li se kao hrvatska nogometna reprezentacija prije finala Svjetskog prvenstva i misli li da će se i njemu prirediti doček u Zagrebu, samo se nasmijao i kazao: "pričekajmo finale"

Naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna je u srijedu imao primanje u Gradskoj vijećnici u Malmöu. Domaćin mu je bio dogradonačelnik, Hrvat Roko Kursar. Marko je nakon toga u izjavi za novinare posebno istaknuo jedan moment s nastupa u polufinalu sinoć.

- Nisam znao kako je ispalo ono kad kažem "Europe dance with me". Samo mi je bilo bitno da pratim kameru. Kad sam kasnije došao u garderobu pitao sam Elizabetu kako je izgledalo i je li se vidjelo na kameri. Kad sam shvatio da su svi vidjeli da je cijela dvorana plesala sa mnom, naježio sam se - rekao nam je Marko. Pitali smo ga i što misli o irskoj predstavnici o kojoj svi govore i rekao nam je da to nije njegov "cup of tea", a od drugih pjesama izdvojio je talijansku predstavnicu Angelinu Mango. Na pitanje novinara osjeća li se kao hrvatska nogometna reprezentacija prije finala Svjetskog prvenstva i misli li da će se i njemu prirediti doček u Zagrebu, samo se nasmijao i kazao: "pričekajmo finale".

Nakon prve polufinalne večeri u kojoj je naš Baby Lasagna izborio finale, razgovarali smo i s Jovanom Radomirom, legendarnim švedskim televizijskim novinarom i voditeljem, dobro poznatim fanovima Eurovizije. Voditelj srpskog porijekla kazao nam je kako smatra da Baby Lasagna, a kao njegovu najveću konkurenciju istaknuo je irsku nebinarnu osobu Bambie Thug i pjesmu "Doomsday Blues". - Oboje imaju zanimljive i kontroverzne nastupe i mogli bi povući iste ciljane skupine glasača. Vidjet ćemo kako će to izgledati u finalu, rekao nam je Radomir. Podršku Baby Lasagni pružila je i Konstrakta, koja je za Srbiju prije dvije godine osvojila peto mjesto na Euroviziji u Torinu. Ona je nakon polufinalu nastupila u Euroclubu, uz našu Tajči, Bojanu Stamenov i Sanju Vučić.

Malmo: Baby Lasagna susreo se sa zamjenikom gradonačelnika i veleposlanikom HR u Švedskoj
1/58

- Mislim da smo dijametralno suprotni. Dok dok se on baca po sceni i dere, ja nepomično sjedim na mjestu i šapućem. Ali, ok, možda smo nekome slični jer i Baby Lasagna i ja imamo taj neki svoj osebujni stil, furamo svoj stil i nismo skloni kompromisima. Ono što je dobro je da se osjeća i vidi kako je svoj, kazala nam je Konstrakta i dodala kako bi joj bilo jako drago da Baby Lasagna pobijedi. Umjetnica koja "mora biti zdrava" čula s s Markom nakon njegove pobjede na Dori i tada mu je dala jedan savjet. - Kazala sam mu da reducira druženje s medijima, jer kada to krene onda je "endless story", kazala je Konstrakta.

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
17:22 08.05.2024.

Sotone - odlazite od Baby LAsagne !

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
17:09 08.05.2024.

Privukli istu publiku? Baby i Bambie? 😂 a jesu, malo sutra. Dodirnih točaka nemaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije