Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole našu obalu

Beckhamov sin pokazao kako se dobro zabavlja s tatom Davidom na odmoru u Hrvatskoj

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE David Beckham veselo fotografirao Victoriu i djecu na odmoru u Hrvatskoj
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
23.08.2023.
u 09:56

Obitelj Beckham prošle godine se odmarala u resortu Lopud 1483 koji im se jako svidio i navodno na istoj lokaciji odmaraja i sada

Obitelj Beckham odlučila se vratiti u Hrvatsku na odmor, nakon što su prošle godine uživali u resortu Lopud 1483, odlučili su se vratiti na naš jug gdje su prošle godine stigli kako bi proslavili 11. rođendan kćeri Harper. Da uživaju na našoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah. - Dobrodošli u Hrvatsku - napisao im je netko od pratitelja u komentarima. 

Slavni nogometaš David Beckham i njegova supruga, modna dizajnerica i pjevačica Victoria na naš jug su stigli prije dva dana te su, navodno i ove godine odsjeli u istom resortu u kojem su boravili prošle godine. Resort Lopud 1483 je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan lani je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

 

VEZANI ČLANCI

Prošle godine su uživali u brojnim restoranima na jugu i David je podijelio tada nekoliko snimki hrane koju su jeli i nije skrivao oduševljenje. Jadran se očito jako svidio ovoj slavnoj obitelji jer mediji u BiH nedavno su pisali kako su Victoria i David izrazili interes za kupnju luksuzne vile u Crnoj Gori. Luksuzna vila se nalazi u mjestu Donja Lastva, odakle se pruža nevjerojatan pogled na more. Vila se nalazi na zemljištu od 4200 četvornih metara.

Izgrađena je na 4 osnovne etaže koje su međusobno povezane liftom. U dvorištu se, pokraj bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama. Zanimljivo je što se na sredini dvorišta nalazi drvo masline koje je staro između 800 i 1000 godina. Cijena vile je procijenjena na čak 12 milijuna eura, ali nije poznato je li se par na kraju odlučio za kupnju. 

VIDEO Rene Bitorajac se obrušio na Bišćana i Vidu: Ovo je izdaja!

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:57 23.08.2023.

A djeca u Africi umiru od gladi i boleština..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije