Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAČKO ROCKOFF

Bobo Knežević: Privlačno mi je sve što u imenu ima termin rock

Bobo Knežević
Foto: Promo
1/2
13.10.2016.
u 11:16

Od kada traje vaše glazbeno putovanje i djelovanje na domaćoj glazbenoj sceni?

Moj diskografski rad traje punih deset godina.To je oficijelni,široj publici,predstavljen dio.Inače samo glazbeno putovanje traje od malih nogu. Estradno eksponiranje je samo logičan nastavak tog putovanja.

Što trenutno radite i pripremate po tom pitanju?

Trenutno završavam album u izdanju Croatia Recordsa.Koncertno ga promoviram.Upravo sam završio i spot za jednu od pjesama sa predstojećeg albuma koja se zove "Ninočka" i sa njom ću se predstaviti na Karlovačko RockOff festivalu.

Zašto ste se odlučili prijaviti na Karlovačko RockOff festival i što vam znači ulazak među 15 finalista?

Sve što u svom imenu sadrži termin Rock meni je privlačno i tu jednostavno vidim sebe i glazbeni izričaj kojim se bavim.Prijavio sam se  da predstavim svoje pjesme i zbog druženja sa ljudima sa kojima imam slične glazbene afinitete.Prolazak u finale  je potvrda dobrog rada.

Jeste li poslušali "konkurenciju"? Što mislite o ostalim pjesmama i izvođačima s ovogodišnjeg RockOff-a?
 Poslušao sam sve.Ima odličnih skladbi i izvođača.Vidi se i čuje kvaliteta koja će obilježit ovogodišnji festival.

Koje pjesme ćete izvesti na nadolazećim koncertima i hoćete li se posebno pripremati za nastup?
 Izvest ćemo neke stare pjesme,ali i nove uspješnice tipa pjesmu "Dim",zatim  recentni singl "Ninočka" i još neke pjesme sa nadolazećeg albuma.Ne pripremamo se posebno za nastup.Uvijek sviramo maksimalnim intenzitetom.Više od 100 posto ne možemo dati-tako će biti i ovaj put.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije