Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna godišnjica

Bogdanovićeva supruga objavila njihovu posljednju fotografiju: 'Još te uvijek čekam i ne vjerujem'

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/8
28.12.2019.
u 11:08

Neutješna Sena objavila je njihovu posljednju zajedničku fotografiju koja je snimljena na putu za Mokru Goru gdje su planirali dočekati starost, no nebo je za njih imalo drugačije planove.

Tragična pogibija glumca Aleksandra Bogdanovića (45) ostavila je golemu prazninu u srcima obitelji, kolega i poznanika. Od prerano preminulog glumca na društvenim mrežama oprostila se i njegova supruga Sena Krupić s kojim bi jučer proslavio šestu godišnjicu ljubavi. Neutješna Sena objavila je njihovu posljednju zajedničku fotografiju koja je snimljena na putu za Mokru Goru gdje su planirali dočekati starost, no nebo je za njih imalo drugačije planove.

- Na putu za Mokru Goru. Tvoja najveća sreća i zadovoljstvo. Išli smo vidjeti hoćemo li omatoriti i tamo. I odlučili smo. Hoćemo, i tamo ćemo omatoriti. Acina kavana i Mokra Gora. Tek smo počeli planirati starost. 27.12. godišnjica. Danas bi nam bilo 6 godina. Pre premalo vremena s tobom. Netko od gore vukao je konce da nam ova bude zadnja ovozemaljska. Ali znam da nas čuvaš i paziš od gore i da ćemo se sresti negdje još. Zauvijek moja ljubav - napisala je Sena koja s Bogdanovićem ima trogodišnjeg sina Iana-Lava dok glumac iz prijašnjeg braka ima dvije kćeri, Miju i Unu.

Foto: Facebook/RTL

Utjehu su joj u komentarima pružili brojni prijatelji. -Nikako ne mogu shvatiti da nije tu s nama - napisala joj je jedna od pratiteljica na što je Sena odgovorila 'Ja još nešto čekam i ne vjerujem, a ne znam što'.

Podsjetimo, osječkog glumca usmrtio je 22-godišnji Branislav Smiljanić, inače sin osječkog policajca. Mladić je Bogdanovića 'pokosio' na pješačkom prijelazu 21. prosinca u terencu Kia Sorento nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće i ostavio ga da nepomično leži na cesti. Bogdanović se taman vraćao s netom odigrane predstave u HNK, a stradao je doslovno na kućnome pragu. Mladić je uhićen sat vremena nakon nesreće, tri ulice dalje, u istražnom je zatvoru, a prijeti mu kazna od tri do 15 godina zatvora za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Odgovarat će i za bijeg, odnosno nepružanje pomoći.

Mladi Smiljanić u trenutku nesreće bio je za upravljačem terenca koji je registriran na roditelje njegove djevojke M.S. (18) koja je kobne večeri sjedila na mjestu suvozača. Djevojka nam je spustila telefonsku slušalicu čim smo se predstavili, no za medije je bila izjavila kako je znala da Smiljanić nema dozvolu te da se “nesreća mogla dogoditi i osobi s deset vozačkih”. No, ostaje činjenica da su svi zajedno – vozač, ona i još dvoje prijatelja – pobjegli te ih je policija pronašla sat vremena kasnije zahvaljujući tablici koja je otpala pri naletu na pješaka.

Da bude tragičnije, njezina je 20-godišnja sestra, kako tvrde upućeni, poginula u prometnoj nesreći prije pet godina u Osijeku kada je automobilom prešla na suprotan kolnički trak i udarila u vozilo koje je nailazilo. Mještani Tenje kažu kako je mladić u komunikaciji pristojan, ali da mu to nije bilo prvo sjedanje za upravljač. Ljubitelj je automobila, a navodno se razumije u njih “pa ih sam rastavlja, dorađuje i popravlja”. Policija, pak, oštro demantira optužbe da je itko pokušao bilo što zataškati u tom tragičnom slučaju.

Omiljeni glumac osječkog HNK bitku za život izgubio je na sam Božić, a nakon što su liječnici utvrdili moždanu smrt obitelj je odlučila donirati njegove organe.

Inače, Aleksandar Bogdanović poznat je i po ulogama u TV serijama "Novine" i "Larin izbor". Zanimljivost je iz njegova životopisa i da je bio trener Novaku Đokoviću, dok je ta teniska legenda tek počinjala svoju karijeru.

Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 12

JU
juma
13:13 28.12.2019.

Mokra Gora? Nije li tamo Namanja, rahmetli Emir, Kusturica napravio cetno-selo u kojemu su ovi mislili uzivati u starosti? Bas su pravo mjesto izabrali.

CV
cvikcange
15:22 28.12.2019.

Mokra Gora, glumac i žena mu, sin djelatnika osječke policije. A jedan im je zajednički nazivnik.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
12:25 28.12.2019.

Još jedna uzaludna smrt koja je mogla biti spriječena da funkcionira normalna svijest i vrijednosti u društvu, i da se provode zakoni od sudstva i policije (ah da, ovo i je sin policajca koji bi nas trebao štititi, koji je znao da mu sin vozi auto sa 22 godine bez vozačkog ispita, i kojemu je ovo već druga prometna nesreća!!!).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije