Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Borna Ćorić ponovno ljubi! Već dva mjeseca u vezi je s lijepom Makarankom s kojom je proslavio rođendan

Foto: Instagram
1/17
16.11.2023.
u 10:06

Tenisač Borna Ćorić i influencerica Anamaria Raič u ljubavnoj su vezi više od dva mjeseca, a nedavno su zajedno otputovali i u Italiju.

Imamo novi celebrity par! Uspješan hrvatski tenisač Borna Ćorić i jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Anamaria Raič su u ljubavnoj vezi. Ekskluzivno doznajemo od izvora bliskog paru kako su golupčići više od dva mjeseca zajedno, a od nedavno su odlučili da se više neće skrivati samo u svoja četiri zida. Malo po malo počeli su izlaziti u restorane i zagrebačke kafiće, ovih dana otputovali su i u Italiju gdje su uživali u Firenci i Milanu, a zajedno su proslavili i Bornin 27. rođendan. Još uvijek se nisu odlučili za komentiranje njihova ljubavnog odnosa, no sigurni smo da će se i to uskoro promijeniti.

 

Borna Ćorić trenutno se nalazi na 37 mjestu ATP ljestvice najboljih tenisača svijeta, a prošle je godine pobijedio čak i Rafaela Nadala nakon tri sata borbe te se družio sa Serenom Williams. Ovaj Zagrepčanin već razmišlja u kojem smjeru želi ići nakon teniske karijere pa je svojedobno istražio i tehnološki sektor u koji je počeo ulagati novac.

VEZANI ČLANCI:

 

Lijepa i atraktivna brineta Anamaria Raič, inače Makaranka na društvenim mrežama broj više od 130 tisuća pratitelja, a sudeći po njezinim fotografijama na društvenoj mreži Instagram, nije ni čudo što je zavrtjela tlo pod nogama jednom od najuspješnijih hrvatskih tenisača. Još uvijek nisu objavili zajedničke fotografije, no uskoro će vrijeme doći i za to. Sretno!

 

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova.

Komentara 4

ZA
zagabria5
11:34 16.11.2023.

Kakve ljubav ima veze s tim

BU
burza
18:22 16.11.2023.

A proci cesi ti kao Ivanisevic kad neznas izabrati ,,normalnu,, cuti

MA
majeltomoguce
11:53 16.11.2023.

Stvarno dečko zna izabrati! Sve starleta do starlete kad pogledate povijest njegovih veza. Dobro mlad je još, očito ne traži suprugu u tim ženama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije