Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Čapo nakon pobjede: 'Nijednog trenutka nisam kalkulirao'

Josip Čapo
Foto: RTL
1/8
21.11.2022.
u 15:00

U showu mu je najteže, kaže, bilo sve to izdržati psihički. Fizički napor savladan je nakon nekog vremena, pa mu više nije bilo teško trenirati, niti pješačiti po 30 kilometara dnevno. Zbog toga se divi svim kandidatima koji su do kraja izdržali napore Gorskog kotara

Josip Čapo (31) iz Feričanaca pobjednik je šeste sezone RTL-ova showa "Život na vagi". U napetoj završnici osvojio je 150 tisuća kuna. Na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u finalu mu je vaga pokazala 93,7 kilograma. Skinuo je čak 45,5 posto tjelesne mase.

– Dojmovi se lagano skupljaju u glavi, shvaćam što sam napravio za svoju obitelj i samoga sebe. Presretni smo svi. Nisam se nadao pobjedi baš 100 posto jer imao sam jake konkurente i to su pokazali. Kada sam čuo svoje ime i da sam pobijedio, dogodila se eksplozija emocija – ispričao nam je Čapo dva dana nakon pobjede.

– Okolina je presretna i dobivam pregršt čestitki, hvala svima. Supruga i djeca ponosni su na muža i tatu. Pobjedu sam proslavio sa svojima najbližima uz vatromet i čašicu feričanačkog vina. Odlučio sam se prijaviti jer stvarno sam bio pretio i nezadovoljan. Na prijavu me potaknuo prijatelj Marko Bilandžić i sada sam mu neizmjerno zahvalan – dodao je Josip.

U showu mu je najteže, kaže, bilo sve to izdržati psihički. Fizički napor savladan je nakon nekog vremena, pa mu više nije bilo teško trenirati, niti pješačiti po 30 kilometara dnevno. Zbog toga se divi svim kandidatima koji su do kraja izdržali napore Gorskog kotara.

– Kada govorim o trenerici, odmah se naježim i sjetim se njezine dobrote i ljubavi prema meni i svima nama. To je osoba koja ima mjesto u mome srcu. Vjerovala mi je od samoga početka i nisam je želio iznevjeriti. Ona je više od trenerice, ona je prijateljica. Od Maje sam naučio ne vraćati se na neke loše stvari, nego se sabrati i krenuti dalje još jači – otkrio nam je Čapo i dodao kako je nakon showa ostao u odličnim odnosima sa svim natjecateljima te da se redovito čuju. Kazao je i kako ni u jednom trenutku nije kalkulirao na vaganjima. Budući da je uskoro kolinje, zanimljivo je bilo čuti kako će Slavonac izdržati pokraj svih delicija svoga kraja.

– Naravno da ću se i dalje pridržavati prehrane iz showa. Ništa nije zabranjeno jesti, nego je bitan balans i granica. Zato se ne bojim obilja hrane nakon kolinja jer to nije ništa loše i sve se može pojesti u granicama – kazao je Čapo, koji već zna gdje će potrošiti nagradu iz showa. San mu je u njegovim Feričancima otvoriti adrenalinski park.

– Prvo ću na odmor od svega sa suprugom i djecom, a nakon toga početi s izradom kušaonice za proizvode s našeg OPG a, koja će biti na mjestu na kojem bih radio i adrenalinski park – zaključio je Josip Čapo.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije