Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trud se isplatio

Danijela Dvornik pohvalila se novim uspjesima iz teretane, a Ella odgovara: Kim Kardashian na aparatima

Foto: Instagram
1/8
18.03.2022.
u 11:00

"Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja", napisala je nedavno Danijela.

Borbu s kilogramima Danijela Dvornik je vodila godinama, a onda je odlučila promijeniti svoje navike i redovito vježba, što se odrazilo na njezinoj figuri i na Instagramu često priča o napretku koji osjeća fizički i psihički zahvaljujući odlascima u teretanu.

"Dobro vam jutro! Radi se vojnički. Koliko čučnjeva, izdržaja, veslanja, sklekova, vijače .... odradim u jednom treningu, još ću čašu držati na dupetu. Je li vi vježbate ili samo mene gledate?" pohvalila se danas Danijela napretkom koji je postigla vježbanjem, a u komentarima joj je njezina kćer Ella napisala: "Gledamo feed da vidimo kad ćeš stavit čašu na dupe. Kim Kardashian na aparatima."  Nedavno je odgovarala svojim pratiteljima na Instagramu na pitanja o tome zašto vježba i objasnila je koliko se bolje osjeća otkako trenira.

 

 

"Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka donijela sam negdje u hodanju ili trčanju po prirodi", napisala je tada Danijela. Prije mjesec dana rekla je kako se vratila u teretanu i tri puta tjedno odradi trening s trenerom i ima tri samostalna treninga i kako se približava proljeće, Danijela kaže kako joj se želja za vježbanjem povećava.

Tada je rekla i kako je zadovoljna rezultatima koje postiže treninzima, ali mora poraditi na prehrani i biti disciplinirana i po tom pitanju kako bi efekt bio potpun i rezultat još bolji. 

VIDEO Valentina Baus i Dino Goleš nominirani su za Večernjakovu ružu: "Stvarno nismo očekivali nominaciju"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije