Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVIO ROCK SPEKTAKL

Davor Gobac komentirao Euroviziju: 'Baby Lasagna je napravio posao, mali je stvarno rasturio!'

Davor Gobac
Foto: Radio Dalmacija
1/11
17.05.2024.
u 15:27

Gledao sam Eurosong, nećeš vjerovati i to prvi put. Pa dobro Baby Lasagna je napravio posao. Moć PR-a je nevjerojatna. Mali ima već tri rasprodane Šalate, nastup je stvarno rasturio, ono za svaku pohvalu; zaključio je Gobac

Kultni punk rock sastav Psihomodo pop započeo je ovo proljeće turneju Vjerujem u čuda u sklopu koje 25. svibnja stiže na splitske Gripe. Tim povodom frontmen Davor Gobac gostovao je u programu Radio Dalmacije i otkrio koje ga sve emocije vežu za drugi najveći grad u Hrvatskoj, koji su mu sve predmeti u njegovoj dugogodišnjoj karijeri bili bačeni na pozornicu i priznao kako je ove godine po prvi put gledao Eurosong te pohvalio našeg predstavnika Baby Lasagnu.

Ovom turnejom bend obilježava 40 godina karijere, a i sam Gobac nedavno je proslavio svoj šezdeseti rođendan.

Isti rođendan proslavio bi ove godine i Dino Dvornik, na taj bi party sigurno išao. S njim sam proveo puno nezaboravnog vremena. Fali Dino na cijeloj sceni, nemaš više takvog izvođača. Ima nekih koji su, recimo, na tom tragu, ali nitko nije tako dobar kao on i to se definitivno primijeti. Prva asocijacija na Split mi je djetinjstvo i moj dida sa Šolte. Kao mali puno sam vremena provodio ovdje. Kupao sam se na Maloj Krušici, posebno sam volio ljeta sa svojima, jeo sam smokve i pio kišnicu iz gustirne. A iz ove odrasle faze, Split uvijek podsjeti na neizostavan dio našeg života, na našeg preminulog bubnjara Tigrana koji se rodio ovdje.

U svom dugogodišnjem stažu na pozornici doživio je mnogo toga, ispričao je Gobac voditeljskom dvojcu Ines Nosić i Gordanu Vasilju.

Bacali su svašta, između ostalog tu su gaćice, grudnjaci, ključevi od auta, komadi pipe iz wc-a, u raznim fazama je letilo sve. Ali s vremenom se smanjilo to, odavno nešto nije doletjelo.

Priznao je i kako mu nastup Baby Lasagne u Švedskoj na ovogodišnjem Eurosongu nije promakao.  

Gledao sam Eurosong, nećeš vjerovati i to prvi put. Pa dobro Baby Lasagna je napravio posao. Moć PR-a je nevjerojatna. Mali ima već tri rasprodane Šalate, nastup je stvarno rasturio, ono za svaku pohvalu; zaključio je Gobac.

Cijeli bend željno iščekuje ovaj splitski koncert jer odavno nisu svirali na Gripama.

Draga publikice, drage majke, drage 'ćerkice, drage bakice, dragi očevi, stričevi i sve ostalo dođite na Psihomodo pop. Pogledajte još taj rock and roll bend koji je živ i još uvijek postoji jer tko zna što ćete za koju godinu moći gledati.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon Splita turneja Vjerujem u čuda se nastavlja, a veliko finale pred bendom je u zagrebačkoj Areni ove jeseni. 

Ulaznice za najavljeni rock spektakl dostupne su putem sustava Eventim.

VIDEO: Svjetska zvijezda John Newman stiže u Umag: 'Puno sam čuo o Baby Lasagni, veselim se vidjeti nastup'

 

Ključne riječi

Komentara 1

BB
Bruno_Bear1
16:05 17.05.2024.

A tko ovog još gleda i sluša ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije