Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorila sve

Doris Pinčić postala žrtva krađe identiteta: Objavljen lažni oglas, voditeljica iznenađena

Foto: Instagram
1/18
22.12.2023.
u 21:30

Voditeljica Doris Pinčić na Instagramu je podijelila kako je isplivao jedan oglas za koji tvrdi kako je lažan. Upozorila pratitelje da je u pitanju velika prevara.

U posljednje vrijeme, a pogotovo u ovo blagdansko svjedočimo sve većem broju raznih prevara. Nakon što je glazbenik Dino Jelušić na društvenoj mreži Instagram podijelio kako je postao žrtva krađe identiteta, kada je netko otvorio lažan profil s njegovim imenom te slao poruke drugima, prošlog je četvrtka popularna HRT-ova voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović upozorila pratitelje također na Instagramu da se na jednom portalu pojavio lažan oglas s njezinim identitetom u kojem piše da je – tužna na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine. 

Sporni oglas s naslovom glasi: - „Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine“, a opremljen je fotografijom voditeljice kako drži tablete za mršavljenje. Navedene su i izjave za koje sporni portal navodi da su Dorisine. - Počeli su me zvati s prijetnjama. I pisali svakakve gadosti na društvenim mrežama. Zamislite da sam čak morala promijeniti broj telefona i unajmiti tjelohranitelja. Kunem se da ću zauvijek pamtiti ovo strašno razdoblje o svom životu. Osim toga, tužili su me Ustavnom sudu – piše u lažnom i ne autentičnom tekstu. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI:

Voditeljica je u mirnom tonu demantirala ovakve navode te na Instagramu napisala: - Ovo svi kužimo da je lažni oglas, je l' tako? – te je dodala: - I objasnimo starijima ili nekome tko ne kuži ako pitaju… - kazala je voditeljica. 

Podsjetimo, Doris svoj privatan život čuva dalje od očiju javnosti i rijetko ga komentira. Voditeljica je 5. rujna na svijet donijela kćerkicu, a dosad još nije otkrivala nikakve detalje pa ni to kako je svoju malenu nasljednicu nazvala. Tako je nedavno u medijima isplivala vijest da su ona i njezin suprug Davor Guberović djevojčici dali ime Divna, tvrdi Story. Djevojčicu još uvijek nisu pokazali na društvenim mrežama, a kako se čini, do takve objave još neće ni doći. 

VIDEO: Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra gospodarstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije