Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarila joj se velika želja

Emotivna Marija Husar Rimac progovorila o jednom od najsretnijih dana: 'Plakala sam, Vjeko je sve snimio'

Foto: instagram
1/8
16.04.2022.
u 16:29

Glazbenica Marija Husar Rimac (46) progovorila je o vjeri i ostvarenju velike želje  da postane majka. Marija i suprug Vjeko Rimac postali su roditelji sinčića Nike prošle godine nakon 11 godina braka, a nekadašnja Divasica svoju je trudnoću nazvala darom od Boga.

Glazbenica Marija Husar Rimac (46) progovorila je o vjeri i ostvarenju velike želje  da postane majka. Marija i suprug Vjeko Rimac postali su roditelji sinčića Nike prošle godine nakon 11 godina braka, a nekadašnja Divasica svoju je trudnoću nazvala darom od Boga.

-Imala sam 45 godina i već sam mislila to je to, gotovo je, Ivan ostaje jedinac i s tim sam bila zadovoljna. S dragim sam Bogom porazgovarala i rekla na tome ti puno hvala, valjda tako treba biti i to prihvaćam. Baš u tom momentu, valjda kad se sve prihvati i opusti, onda sam saznala da sam u drugom stanju- otkrila je Marija u razgovoru s Josipom Pavičić u IN Magazinu. Ispričala je i kako se jako dobro sjeća trenutka kada joj je trudnoća potvrđena.

-Plakala sam. Sjećam se jer postoji video. Vjeko me snimao gdje gledam onaj test, a on sav zbunjen pita što znači koja crtica. Samo sam mu rekla - trudna sam. Marija je već gotovo 20 godina živi u vjeri, a otkrila je i što je bio okidač.

-Mislim da je to jednostavno bio neki naš osvrt na život, na ono što ti se događa i što misliš da će ti neke stvari donijeti neko ispunjenje, no ne donesu, pa onda ideš i postavljaš si druge ciljeve. Meni se, što se tiče glazbe i karijere, sve postavilo jako visoko i lijepo, no opet je falilo ono nešto- započela je.

-Osjetila sam prazninu u životu i shvaćala sam da život prolazi pored mene. Otišla sam na seminar Zlatka Sudca i tamo mi se dogodilo to iskreno obraćenje i gdje sam konačno osjetila tu puninu ljubavi za kojom sam čeznula.

Inače, glazbenica je supruga upoznala na duhovnoj obnovi kod pokojnog patera Zvjezdana Linića koji im je govorio da su jedno za drugoga.

-Jako volim biti supruga i to je nešto što sam si jako željela, ali na braku se isto mora raditi i to svi znamo. Treba puno vremena polagati, puno razgovora.

Marija i njezin suprug Vjeko u braku su 12 godina, a Vjeko ju je zaprosio nakon godinu dana veze dok su slavili Novu godinu, a osim sinčića Nike imaju i sina Ivana.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sani1
18:00 16.04.2022.

A tko je ova i zašto je važna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije