Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Filip o Alanu i komentarima: 'Možda je on zaljubljen u mene...'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/9
25.04.2024.
u 15:02

"Alan svojim komentarima samo potvrđuje da je mali, nesiguran i lažljivi miš, a čini mi se da je Alan opisivao sebe i svoje želje", rekao je Filip. To se odnosilo na njegov komentar da on samo želi seks i da bježi od svih odgovornosti

Filip iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' za RTL.hr je prokomentirao situaciju s Danijelom i Alanom. Naime, na večeri je duže razgovarao s Danijelom, što je povrijedilo njezina supruga Alana. Zanimalo nas je postoji li tu nešto više od pukog poznanstva.

"Imam svoju ženu i nije bilo zavođenja. Vodili smo najnormalniji razgovor vezan za treninge i prehranu", rekao je Filip. Komentirao je i Alana.

"Alan svojim komentarima samo potvrđuje da je mali, nesiguran i lažljivi miš, a čini mi se da je Alan opisivao sebe i svoje želje", rekao je Filip. To se odnosilo na njegov komentar da on samo želi seks i da bježi od svih odgovornosti. 

"Koliko je opterećen samnom, nisam siguran je li Alan zaljubljen u mene ili ljubomoran", naglasio je i dodao:

"Danijela  je super i cool žena. Trebali bi joj podići spomenik za sve što proživljava s ovim specijalcem."
U zadnjoj epizodi Danijela je kazala kako je Filip njoj broj jedan po fizičkoj prvilačnosti što je zasmetalo Alanu. On je rekao kako njih dvoje nemaju zajedničku budućnost. 

"Danijela se prema fizičkom izgledu uklapa u Filipove kriterije. Također, odgovaraju si i karakterno, a imaju i mnogo zajedničkih tema s obzirom na to da su oboje u fitnessu, imaju tu zajedničku crtu. Meni se nije činilo da je bilo zavođenja, niti mi je razgovor djelovao neprimjereno", rekla je Tamara. 

Misli da Alan nije trebao reagirati kako je reagirao. 

VEZANI ČLANCI: 

"Mislim da nije trebao tako reagirati. Mislim da tu nedostaje poštovanja. Jako je velika količina ljubomore usmjerena prema Filipu. Danijela je sama iskazala interes, davala mu je pažnju, a Alanu je to smetalo. Filip je fizički privlačan muškarac, a sjeo joj je i karakterno... Ipak, mislim da je to sve na prijateljskoj razini", dodala je. 

"S moje strane nema nikakve ljubomore. Ako sam nekome druga, zna se što se slijedi. Hvala lijepa i doviđenja...", zaključila je. 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije