Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brončani iz Francuske

FOTO Bračni status legendarnog reprezentativca izaziva pažnju javnosti, a pojavile se i nove fotke

ARHIVA - 2010. Zagreb: Poznati na reviji Nivea Cro-A-Porter
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
24.04.2024.
u 22:45

Na internetu su osvanule dosad neviđene fotografije bivšeg nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića i njegove supruge Katarine. Njihov bračni status već godinama je obavijen velom tajne.

Na internetu su se pojavile dosad neobjavljene, 14 godina stare fotografije bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića (58) i njegove supruge Katarine. Bilo je to vrijeme kad su bračnom paru u odnosu još uvijek cvjetale ruže, nakon čega su krenule glasine o razvodu. Na slikama možemo vidjeti supružnike kako sa sinom Antonijem, koji je preslika oca iz mlađih dana, sjede u prvom redu na reviji kćeri Anamarije, inače uspješne dizajnerice. 

Vlasnik brončane medalje sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj ponosan je otac dvoje djece, kćeri Anamarije i sina Antonija, koje je dobio iz dugogodišnjeg braka sa samozatajnom Katarinom Marasović. Par je razmijenio zavjete 1988. godine, a njihov turbulentan odnos posljednjih godina puni medijske stupce. Usprkos velikom interesu, detalje iz privatnog života vješto i uspješno skrivaju.

Galerija: Jelena Rozga održala oncert u Zadru

ARHIVA - 2010. Zagreb: Poznati na reviji Nivea Cro-A-Porter
1/26

Podsjetimo, špekulacije o razvodu krenule su još 2017. godine kad su iz 24sata pisali da se Vatreni lakat, kako mu glasi nadimak dobiven iz vremena igranja za reprezentaciju, povjerio bliskim prijateljima da mjesecima ne stanuje u svom obiteljskom domu u splitskom kvartu Marjan. Prema napisima, obiteljsku kuću napustio je zbog nepomirljivih razlika sa suprugom. U to vrijeme još nisu predali papire za razvod braka, no o zahlađenju njihova odnosa već se godinama pričalo po Splitu. Glasine su se dodatno intenzivirale nakon što je Katarina vratila djevojačko prezime na društvenim mrežama. Svoju bračnu krizu nisu htjeli komentirati, ali pretpostavlja se da zbog djece žele ostati u korektnim odnosima. 

Vezani članci:

Iz tog razloga često ih se može vidjeti zajedno na obiteljskim događanjima, kao što je krštenje njihove unuke Zorke ili otvorenja butika njihove kćeri dizajnerice Anamarije Asanović, a pojavile su se sumnje i da do razvoda nikad nije ni došlo. Sudeći po medijskim izvještajima kćer njeguje iznimno blizak odnos s majkom pa joj je tako putem Instagrama čestitala rođendan, a prije nešto više od godine dana viđene su na vaterpolskoj utakmici Hrvatske i Italije koja se u sklopu Europskog prvenstva odigrala u Splitu. 

Sin Antonio je pak slika i prilika svog oca, kako izgledom, tako i zanimanjem, budući da se poput Aljoše bavi nogometom. Stariji Asanović se s godinama drastično promijenio i sad njeguje gustu, sijedu bradu. Njegova generacija, predvođena legendarnim Ćirom Blaževićem, zauvijek će brončanim slovima zlatnog sjaja ostati upisana u povijesti hrvatskog reprezentativnog nogometa, a Vatreni lakat zapamćen kao jedan od, ako ne i najbolji igrač na svojoj poziciji među Vatrenima. 

Video: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije