Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbrojavaju sitno

FOTO Filip Hrgović fotografijama trudne supruge raznježio društvene mreže: 'Moje sve...'

05.04.2024.
u 12:00

Najbolji hrvatski boksač u Miamiju se priprema za sljedeći meč, a u pauzama od sparinga vrijeme provodi sa svojom trudnom suprugom. Sada se na Instagramu odlučio pohvaliti sretnom obitelji i podsjetiti da se Hrgovićima uskoro pridružuje prinova.

Hrvatski boksač Filip Hrgović (31) i njegova supruga Marinela očekuju svoje prvo dijete. Tim povodom budući otac odlučio se pohvaliti na društvenoj mreži Instagram gdje je objavio fotografije na kojima pozira s majkom svojeg djeteta. Dirljivi prizori izazvali su gomilu pozitivnih reakcija.

Na slikama sretnog para kod Marinele se može primijetiti sad već poveći trudnički trbuščić, što znači da Hrgovići odbrojavaju još sitno do dolaska prinove. Dok zagrljeni i nasmiješeni stoje ispred objektiva kamere u Miamiju, društvo im pravi njihov vjerni prijatelj, čokoladni labrador kojeg Filip često pokazuje. Na jednoj fotografiji grli i ljubi Marinelu, a na drugoj supružnici razmjenjuju nježnosti dok ponosni budući tata dodiruje trbuh svoje žene. U opisu fotografije stoji "Moje sve" i šake koje pokazuju srce.

Najnovija objava naišla je na odobravanje mnogobrojnih fanova i poznanika popularnog Hrge. "Opa, pa ti stvarno brojiš sitno", "Uskoro ćeš postati otac. To je poslanje i uloga vođe i zaštitnika. Čestitam!", "Dugo nisam vidjela ovako nešto slatko..Predivna trudnica", "Čestitam majstore", "Dvostruki šampion", samo su neki od komentara razdragane gomile. Fotografija je za manje od pola dana sakupila više od tri tisuće oznaka "sviđa mi se", a Hrgovića na Instagramu prati više od 80 tisuća ljudi.

Inače, budući roditelji sretnu vijest podijelili su sredinom veljače, a spol djeteta i dalje se ne zna. Filip i lijepa Marinela pred oltar su stali 2019. godine u župi Svih Svetih u Sesvetama. Prije toga bili su sedam godina u vezi, a poznaju se još iz djetinjstva jer su odrasli u istom kvartu u Sesvetama.

Galerija: Kralj Charles stigao na misu za Uskrs

1/9

Podsjetimo, Marinela je Filipova najveća podrška u karijeri. Njezin brat jedno je vrijeme trenirao boks u istom klubu kao i Hrgović pa su se, ne znajući što ih čeka, često znali naći u istom društvu. Naizgled opasan Filip i lijepa Marinela karakterno su slični. Ne vole izlaziti u gužvu i na neka popularna mjesta, mirnijeg su karaktera, a buran noćni život i izlasci nikad ih nisu privlačili. Iako se sportom ne bavi profesionalno, Marinela već dugo trenira odbojku i voli sportski način života.  Filip uvijek hvali svoju suprugu i ističe koliko mu je važna njezina podrška, a jednom prilikom otvorio se za medije o njihovu odnosu.

– Ona se doista jako dobro brine o meni. Odemo katkada i u neki restoran, no Marinela kuha gotovo svaki dan po mojem programu – rekao je Filip i dodao kako je svjestan žrtve koju supruga podnosi zbog sporta kojim se on bavi: – Da nije takva, odavno bismo prekinuli. Nisam ja za baciti, ali me ne bi mnogo cura takvog trpjelo, taj moj način života. Fokusiran sam na uspjeh u boksu i to se sigurno osjeti doma, no Marinela se uspješno bori s time, nosi svoj križ. Svaka joj čast, nisam ja baš jednostavna osoba – rekao je Filip u jednom intervjuu o njihovu braku.

Vezani članci:

 

U dosadašnjoj karijeri El Animal, kako mu glasi nadimak s kojim ulazi u boksački ring, može se pohvaliti brončanom medaljom u superteškoj kategoriji s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine, a godinu ranije postao je prvi Hrvat s titulom europskog prvaka nakon Mate Parlova. Profesionalnu karijeru započeo je 2017. godine te bilježi još uvijek neporaženi omjer od 17-0. Najbolji hrvatski boksač trenutačno se u Miamiju priprema za sljedeći meč koji bi se trebao dogoditi 1. lipnja na velikoj priredbi u Saudijskoj Arabiji. Hrgović bi se u Rijadu trebao boriti protiv Britanca Daniela Duboisa, no još se samo čeka potvrda. 

Video: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

  

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:56 05.04.2024.

Raznježio šakom u facu

Avatar Sta
Sta
13:40 05.04.2024.

Umjetni boksač isforsiran od novinara

HA
Harakan
13:47 05.04.2024.

Čestitke nadam se da neće u vugla biti kao Miočić taj je svaki put kad mu je žena bila trudna obrisan bio pod s njim i gubio titule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije