Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend iz snova

FOTO Popularne Hrvatice uživale u luksuznom odmoru: Iva Šarić, Nikolina Minovska i mnoge druge zablistale

Foto: Domagoj Karačić, Abrienne Creative Agency
1/24
22.04.2024.
u 18:30

Mnoge popularne Hrvatice vikend su provele u Splitu uživajući u druženju na predivnoj gala večeri i mnogim drugim aktivnostima

Ovoga vikenda u Splitu, u hotelu Cvita održan je Women's Wellbeing Weekend by Abrienne, manifestacija koja slavi žensku ljepotu – unutarnju i vanjsku. Svi oni koji su htjeli pobjeći od gradske vreve i svakodnevnih obaveza, uputili su se na Women's Wellbeing Weekend, gdje ih je čekao dvodnevni program ispunjen edukativnim radionicama, wellness aktivnostima, zabavom i ugodnim druženjem. 

Mnoge popularne Hrvatice družile su se i uživale u luksuznom odmoru, a ondje su bile voditeljica i manekenka Iva Šarić, manekenka Nikolina Minovska, bivša Miss Universe Hrvatske Mia Rkman, pjevačica Albina Grčić, plesačica Martina Vuletić i mnoge druge.

Atraktivna Iva Šarić, odnedavno Petković, odjenula je zavodljivu malu crnu haljinicu koja je uvijek nepogrešiv odabir, a zvijezda njezina outfita definitivno su bile Givenchyjeve čizme. Manekenka Nikolina Minovska odjenula je dugu crnu haljinu domaćeg brenda Krie, dok je pjevačica Albina Grčić također ispoštovala 'dress code' te je odjenula crnu kratku šljokičastu haljinicu. Bivša misica Mia Rkman pozirala je s crvenim gerberom, a haljinu koju je odabrala je asimetričnog kroja u bijeloj i crnoj boji koja prevladava. Dame su uživale u zajedničkom druženju u sunčanom gradu pod Marjanom. 

 

FOTO Popularne Hrvatice uživale u vikendu

1/11

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/13

 

„Ljepota dolazi iznutra, a manifestira se izvana“ – tema je prvog Women's Wellbeing Weekenda koji je svima okupljenima uspio pružiti pažljivo stvoren program skrojen za njegovanje uma, tijela i duše, a realizirao i organizirao ga je Abrienne Creative Agency, pod palicom Daniele Puljiz i Ivane Krištić.

Cijelo druženje zaokruženo je gala večerom koja se održala na predivnoj terasi hotela, koja neodoljivo podsjeća na Portofino, a mediteranski štih popratio je i jelovnik na kojem su se našle ukusne plate s pomno odabranim sirevima, vrhunski spremljena riba, kremasti rižoto s kozicama te selekcija fantastičnih deserata. Okupljene je zabavljao DJ, što je doprinijelo atmosferi, dobroj energiji i ugodnim razgovorima uz elegantno dekoriran stol kojim su dominirali crveni gerberi. 

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije