Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE BISTE JU PREPOZNALI

FOTO Sjećate li se ove djevojčice iz 'Prijatelja'? Glumile su je blizankinje, a danas imaju 22 godine

emma prijatelji
Foto: Screenshot
1/10
05.05.2024.
u 21:00

Noele i Cami sa svojim pratiteljima na Instagramu često znaju podijeliti fotografije sa seta s Aniston i Schwimmerom, kao i ostatkom ekipe iz serije.

Ove godine navršava se 20. obljetnica od prestanka prikazivanja kultne američke serije 'Prijatelji', čiji likovi su ostavili trajni trag u popularnoj kulturi te ih se publika uvijek rado prisjeća. Jedan od takvih je i malena Emma, odnosno kćer Rachel i Rossa koje u seriji glume Jennifer Aniston i David Schwimmer.

Naime, slatku Emmu su u seriji utjelovile tada jednogodišnje blizankinje Noelle i Cami Sheldon (22). Od njihovog pojavljivanja na televiziji prošlo je mnogo vremena. One danas imaju 22 godine te se i dalje bave glumom, a uloge koja ih je proslavila i dalje se redovito sjete putem svojih profila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cali (@cali.sheldon)

Noele i Cami sa svojim pratiteljima na Instagramu često znaju podijeliti fotografije sa seta s Aniston i Schwimmerom, kao i ostatkom ekipe iz serije. Nakon Prijatelja, blizanke su glumile u seriji 'Život', a prije par godina pojavile su se i u horror filmu 'Us' sad već kultnog redatelja i komičara Jordana Peelea. U tom navratu nisu glumile jednu osobu kao u Prijateljima, već su tumačile sestre blizanke.

VEZANI ČLANCI:

Ranije ove godine pohvalile su se da su diplomirale na jednom kalifornijskom sveučilištu, a velik broj fanova govori kako djevojčice danas podsjećaju na televizijsku majku Jennifer Aniston. Naravno, usput ih još uvijek ispituju hoće li se ponovno snimati popularna serija. 

Inače, malenoj Emmi tetak i teta u seriji su Monica i Chandler, koje glume Matthew Perry i Courteney Cox. Podsjetimo, Monica i Chandler su u jednoj epizodi odustali od romantičnog vikenda nakon što su ih Ross i Rachel prisilili da ostanu na proslavi prvog rođendana svoje nećakinje.

GALERIJA: Jennifer Aniston ovako je reagirala kada je čula koliko godina sada ima Ben iz 'Prijatelja' 

emma prijatelji
1/8

Vidno razočarani, Monica i Chandler su tim povodom snimili sarkastičnu rođendansku poruku upućenu Emmi koju će, kako su joj poručili u kameru, poslušati za 17 godina, jer točno toliko neće pričati s njezinim roditeljima. - Bok, Emma, godina je 2020. Uživaš li još uvijek zadrijemajući? - rekao je Chandler, a Monica dodala:

- Mi smo tvoji teta Monica i tetak Chandler i usput – možda nas ne prepoznaješ jer nismo razgovarali s tvojim roditeljima proteklih 17 godina! Nekad smo bili u braku, no onda smo propustili naš zajednički vikend i stvari su krenule nizbrdo. Zbog tebe! Sretan rođendan! - poručila je bijesna rodbina svojoj jednogodišnjoj nećakinji.

Poslije 17 godina, ususret 18. rođendanu blizanki Cali i Noelle koje su u seriji glumile malenu Emmu, streaming platforma Netflix prisjetila se tog trenutka te na svom Twitter profilu objavila scenu iz serije. Entuzijastični fanovi su se za to vrijeme pitali je li Emma konačno primila njihovu poruku.

VIDEO: William s njom vara Kate, a njen luksuzni život je gnjusna prevara? Glasine o lijepoj markizi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije