Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA LJUBAVI

Glazbenik s vrha Hendrixovog mosta pjeva o važnosti cjepiva

BoBo
Foto: Promo
1/5
09.06.2020.
u 19:00

- Cjepivo šalje poruku o važnosti povratka čovjeka temeljnim vrijednostima njegova opstanka na Zemlji, a to su majka priroda, dobro društvo, glazba i ljubav. Tu leži rješenje za sve probleme - mišljenja je BoBo

U plemenitoj misiji traženja najprigodnije glazbe za doba svjetske zdravstvene krize, BoBo i Radiofonik udružili su snage i objavili pjesmu „Cjepivo“ za koju ih je inspirirala priroda - ljekovito bilje i ljubav kao najsnažnija pokretačka sila koja liječi svijet.

BoBo
1/21

 - Cjepivo šalje poruku o važnosti povratka čovjeka temeljnim vrijednostima njegova opstanka na Zemlji, a to su majka priroda, dobro društvo, glazba i ljubav. Tu leži rješenje za sve probleme. Ljudima želimo pokazati da se i ozbiljnim temama može pristupiti ležerno, bez tenzija i svađe“, pojašnjava ovaj neobičan dvojac motive koji su ih naveli da se posvete temi koja izaziva velik interes javnosti, ali i puno oprečnih mišljenja - kazao je BoBo.

Videospot u režiji Izoom produkcije sniman je u nesvakidašnjim uvjetima, na četrdesetak metara visokom Hendrixovom mostu po čijem se vrhu BoBo nonšalantno prošetao svirajući gitaru i pronoseći poruku ljubavi. Priznaje da je pjesma načas utihnula kada je mostom prošao teretni vlak, ali vlak, baš kao i svi problemi dođe i ode, nakon čega pjesma odjekne još glasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije