Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentari gledatelja

Gledateljima se ne sviđa što su natjecatelji u 'Survivoru' polugoli i što natjecateljice nose tange

Foto: Nova TV
1/5
18.03.2022.
u 12:01

Gledatelje je ovaj koncept privukao i prvu emisiju  je pred malim ekranima pratilo preko 310 tisuća gledatelja i koja je s udjelom gledanosti od 32,5% među ciljnom skupinom 18-54 bila četvrti najgledaniji program dana.

Na Novoj TV prikazuje se reality show "Survivor" u kojem natjecatelji, koji su podijeljeni u dva tima, prolaze kroz razne zadatke i smješteni su na osamljenom području u Dominikanskoj republici. Sa svakim uspješno savladanim izazovom dobivaju povlastice koje gubitnički tim nema i tako su sve bliže pobjedi. 

Gledatelje je ovaj koncept privukao i prvu emisiju  je pred malim ekranima pratilo preko 310 tisuća gledatelja i koja je s udjelom gledanosti od 32,5% među ciljnom skupinom 18-54 bila četvrti najgledaniji program dana. Zabavlja ih ovaj sadržaj ali ima i dosta komentara o nelogičnostima u ovom konceptu, pa su tako gledatelji tako primijetili kako su natjecatelji možda previše oskudno odjeveni.

 

 

 

- Pa ovo nije igra koju igraš s prijateljima na plaži. Volio bih da su im producenti omogućili primjerene majice i hlače i kupaće. Kao da nisu shvatili ozbiljnost showa - napisao je jedan gledatelj na Twitteru i dodao još jednu zamjerku produkciji showa i rekao je kako je malo previše natjecateljica koje se u kadru pojavljuju u tangama, a isto tako i muški natjecatelji su po njemu previše razgolićeni. Dok dio gledatelja smatra kako bi ovakav format trebao biti malo ozbiljniji, pogotovo po pitanju odjeće natjecatelja, drugim gledateljima se ovakav show sviđa i već su odabrali svoje favorite u crvenom i plavom timu i navijaju za njih. 

VIDEO Dok su milijuni gledali: Prekinula program na ruskoj televiziji i završila na 14-satnom ispitivanju

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Zubatac
Zubatac
12:26 18.03.2022.

Meni se ne sviđa ova medijska Jugoslavija, srbi i bosanci nas svaki dan dave na televiziji, novinama, portalima..

ZB
zgrada_bez_parkinga
14:35 18.03.2022.

Ne vidim ovdje nikakav problem .....

Avatar NarodniHeroj
NarodniHeroj
12:28 18.03.2022.

Ljubomorne žene koje ne mogu obuzdati apetit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije