Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum za pamćenje

Glumac iz 'Kumova' otkrio detalje svog vjenčanja: Plesni podij je bio pun, a jeli smo tek oko 4 ujutro

Foto: instagram
1/9
10.09.2023.
u 08:00

Domagoja Ivankovića u popularnoj seriji na Novoj TV gledamo u ulozi Josipa Kvasine, a dok gledatelji uživaju u novim nastavcima serije 26-godišnji glumac iz Vinkovaca uživa u zasluženom odmoru

Glumca Domagoja Ivankovića gledatelji Nove TV zavoljeli su zahvaljujući ulozi u seriji "Kumovi"u kojoj igra simpatičnog, dobroćudnog, pomalo naivnog, ali i poprilično nespretnog i smotanog Josipa Kvasinu, a nova sezona ove hvaljene i gledane serije startala ovog tjedna. Samo dan nakon što je javnosti predstavljena nova sezona 26-godišnji glumac rodom iz Vinkovaca sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom stao je pred oltar. Ispričao je sada kako je izgledao njihov veliki dan.

- Kao što znate, pred koji dan sam oženio svoju dugogodišnju djevojku Anu. Sve skupa je bilo pomalo neuobičajeno, vjenčanje je bilo u Zagrebu, a nakon toga svadba u Vinkovcima. Drago mi je da su došli kolege sa klase, puno obitelji, prijatelja, kolega sa seta i svih nama predragih ljudi, diljem Hrvatske i Srbije. Htjeli smo iskoristiti sve detalje koji su meni i Ani bili bitni, i uspjeli smo! Nismo stigli sa svima pošteno porazgovarati jer je plesni podij bio pun. Prvi puta smo jeli oko 4 ujutro. Sve je prošlo prekrasno i stvarno smo sretni i zadovoljni, iako će trebati još vremena da nam se dojmovi do kraja slegnu. Ali mislim da tulum do pola 6 ujutro dovoljno govori o tome da je atmosfera bila odlična! - podijelio je Domagoj za Dnevnik.hr dio atmosfere sa svog vjenčanja. 

Veliki dio ljeta bio mu je radni jer su se snimali novi nastavci "Kumova", pa je za njega pravi odmor krenuo sada, nakon vjenčanja. 

VEZANI ČLANCI

 

- Preko ljeta sam imao gostovanja i snimali smo "Kumove", uspio sam otići do svojih u Vinkovce tako da moje ljeto tek počinje. Upravo sada. Zaručnica i ja smo planirali svadbu, tako da smo tek nakon nje na zasluženom odmoru. Uživamo, čitamo poruke,  i volimo se. Vodim se krilaticu mog prijatelja Luke Kneza - kad te život stisne, samo ga opusti - kaže glumac koji je u ovom intervju otkrio i nekoliko zanimljivih i gledateljima nepoznatih detalja o njemu.

- A je l' znate vi tko je meni tata? Moj otac je kožar i jedan od rijetkih izučenih majstora za kožne slavonske narodne nošnje. Tako da kad sam u Vinkovcima, pomažem na šivaćoj mašini i obrađujem kožu u sklopu domaće radinosti. Radimo prekrasan etno kožni nakit i kožuhe koji su dio slavonskog identiteta, a pogotovo Vukovarsko-srijemske županije. Radio sam određeno vrijeme u udruzi Crveni Nosovi ' klaunovi doktori gdje smo obilazili bolnice i djecu u procesu hospitalizacije. Zatim pjevam, sviram oko petnaestak instrumenata, tako da ja ne pijem kada mi je teško, nego si sviram i pokušavam naučiti što više instrumenata, jer su zakon - osim puhačkih, onda ne mogu pjevati - ispričao je Domagoj.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, bio sam dezorijentiran u jednoj emisiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije