Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Glumica iz serije 'Ne daj se, Nina' partnera skriva 9 godina, tek nakon 9 mjeseci otkrila je ime njihove bebe

Foto: Instagram
1/7
09.08.2022.
u 18:00

Bojana Ordinačev je nedavno rodila sina, a čak devet mjeseci tajila je kako se beba zove. Ipak, sada je odlučila otkriti ime malenog sina i objasnila je zašto su ona i njen partner baš to izabrali.

Glumicu Bojana Ordinačev (41) mnogi su u Hrvatskoj zapamtili kao Patriciju Vučković u seriji 'Ne daj se, Nina'.Bojana je nedavno rodila sina, a čak devet mjeseci tajila je kako se beba zove. Ipak, sada je odlučila otkriti ime malenog sina i objasnila je zašto su ona i njen partner baš to izabrali.

"Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za djevojčicu, a ja za dječaka. Ne znam zašto, ali on je bio uvjeren da ćemo dobiti kćer, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dječak. Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: 'Otkud ti to Najda?'. Nisam znala što odgovoriti jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom spominjano – Najdan. Kasnije smo se sjetili da je Najda nadimak pjevača grupe 'Smak', što nam je super zvučalo", izjavila je za srpski Hello.

Bojana je priznala i da ju pomalo smeta kada ju ljudi pitaju kako je smislila to ime. No, osim imena sina, glumica skriva i svog partnera - već devet godina, o njemu je nedavno progovorila. 

"Ne mislim da se tu nešto specijalno ima za reći. Sasvim sam normalna djevojka, s normalnim dečkom i mislim da smo kao svaki drugi par. Zajedno smo gotovo osam godina i ništa tu ne bih mijenjala. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Staloženija sam, smirenija, razumnija, tolerantnija. Uživam u tome što sam sama savladala svoj karakter a ne netko drugi. S dečkom, pored partnerskog odnosa, njegujem i prijateljski. Jedno drugom zaista smo obitelj. Imamo i slične interese, kao što je strast prema motorima. Obično idemo na utrke, a sada ih, nažalost, gledamo od kuće", kazala je. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije