Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karcinom dojke

Glumica Suzanne Somers umrla dan prije svog rođendana

FILE PHOTO: Actress Suzanne Somers arrives at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/8
16.10.2023.
u 00:15

Imala je 76 godina, a umrla je dan prije 77. rođendana. Živjela je s agresivnim oblikom raka dojke više od 23 godine, a preminula je mirno kod kuće

Glumica Suzanne Somers, glumica koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u seriji 'Step by Step', umrla je u 77. godini, dan prije svog rođenandana, prenose strani mediji. Živjela je s agresivnim oblikom raka dojke više od 23 godine, a preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. listopada.

 - Suzanne je preminula okružena svojim voljenim suprugom Alanom, sinom Bruceom i najbližom obitelji koja se okupila kako bi proslavila njen 77. rođendan 16. listopada. Umjesto toga, proslavit će njen izvanredan život i zahvaljuju se njenim milijunima obožavatelja i pratitelja koji su je voljeli - napisao je u izjavi za medije njezin glasnogovornik.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, u srpnju ove godine Somers je otkrila da se rak dojke ponovno pojavio.

"Otkako sam bila odsutna s posla, mnogi od vas su tražili više detalja o mom zdravlju. Kao što znate, imala sam rak dojke prije dva desetljeća, i tu i tamo se opet pojavi, a ja se i dalje borim s tim. Ovo nije novo područje za mene. Znam kako obući svoju borbenu opremu jer ja sam borac", poručila je tada Somers.

Njoj je prije više od 20 godina dijagnosticiran rak dojke, a upravo se zbog toga okrenula zdravoj prehrani.

- Moram priznati da otkad sam prigrlila zdravlje, uživam kao nikad u životu. Sviđa mi se kako izgledam, sviđa mi se moja energija. Imam perspektivu i mogu vam reći da starenje može biti nevjerojatno ako mu tako znate pristupiti - objasnila je jednom prilikom. Uvijek je isticala kako je za njezin sjajan izgled zaslužna organska prehrana, da kao lijek koristi sveže začinsko bilje. 

Inače, sa suprugom Alanom bila je u sretnom braku više od 55 godina, a često je isticala i da mu pruža sve što mu treba. Kazala je kako jedno drugome stalno dijele komplimente i jedno drugom kuhaju jutarnje kave, te da je to tajna njihove sreće koja traje više od pet desetljeća. Otkrila je jednom prilikom i da je sa suprugom s kojim je bila u braku od 1977. godine vodila ljubav tri puta dnevno.  

- Razmazili smo jedno drugo i stalno si dijelimo komplimente. Radi se o međusobnom poštovanju, poštivanju i pružanju partneru onoga što mu je potrebno. Započinjemo dan u romantičnom blaženstvu i trudimo se da tako bude i dalje. A i svako jutro mi donosi kavu u krevet - kazala je jednom prilikom u intervjuu. Otvoreno je o tome pričala više puta, a već je to spomenula i ranije u jednom podcastu. 

- U ovoj fazi života većina ljudi misli da je to previše. Koliko je sati, podne? Danas sam se već poseksala tri puta - rekla je Suzanne. - Ne znam što se to događa u 4.30 ujutro, ali evo ga i jedno što si mogu tad pomisliti je 'Možemo li pričekati dok ne izađe sunce?' - kazala je glumica. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da su je vodili na duhovnu obnovu kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza: 'Mislili su da me napao đavo'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
02:08 16.10.2023.

Tko????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije