Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe vijesti

Igrač Hajduka Leon Dajaku postao otac, u preslatkoj objavi otkrili i ime bebe

Leon i Leonie
Foto: Instagram
1/7
04.03.2024.
u 21:40

Podsjetimo, da je trudna saznali smo tek sredinom veljače kada je na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako je u desetom mjesecu trudnoće

Divne vijesti stižu za igrača Hajduka! Njemački nogometaš Leon Dajaku danas je postao otac! Njegova atraktivna djevojka Loenie June na svijet je donijela prekrasnu djevojčicu imena Nava

"4. ožujka 2024. Srca nam gore zbog dolaske naše male princeze. Volimo te, Nava", napisali su uz fotografije iz bolnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie June (@leonie__f)

Podsjetimo, da je trudna saznali smo tek sredinom veljače kada je na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako je u desetom mjesecu trudnoće, iako trudnoća traje većinom devet mjeseci. Manekenka i model u lipnju prošle godine preselila se u jedan od najsunčanijih hrvatskih gradova Split zbog Leonova posla i angažmana u Hajduku. 

- „Naše malo čudo“ – pohvalila se na Instagramu buduća majka djevojčice koja je u rujnu prošle godine svima otkrila da čeka svoje prvo dijete. Nedavno je objavila i fotografiju sa splitskih ulica, a često na društvenu mrežu objavljuje detalje iz privatnog života kako ona i njezin voljeni nogometaš provode lijepe zajedničke trenutke.

VEZANI ČLANCI

- „Deset mjeseci trudna“ – pohvalila se zgodna plavuša držeći se za goli trbuh. Žene su obično u drugom stanju devet mjeseci, ali ponekad se dogodi da se termin poroda prebaci za kasnije, koji dan ili, prema Leonie, čak i mjesec. Leonie svakog dana može dobiti trudove, a kako je 13. veljače rođendan Hajduka, to bi za njih, ali i za nogometni klub bilo nešto sasvim posebno. 

Podsjetimo, Leon je bivši napadač Bayerna, a potpisao je ugovor sa splitskim klubom sve do ljeta 2027. godine. – Stigli smo u Hrvatsku, tako smo sretni što smo ovdje. Hajduk živi vječno – kazala je Leonie tada. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barba56
23:08 04.03.2024.

Sretno roditeljima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije