Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još traži ljubav

Ines iz 'Ljubav je na selu' vratila se na fakultet i otkrila: Uskoro krećem u proces posvojenja djeteta

Foto: RTL
1/10
15.09.2023.
u 07:45

Ines Petrić u novoj, 16. sezoni ovog showa, sedmi put pokušava pronaći ljubav, a osim što se odlučila ove godine vratiti u show, Ines se vraća i na fakultet koji je upisala 1993. godine

Ines Petrić u nekoliko je navrata tražila srodnu dušu u RTL-ovu showu "Ljubav je na selu" i gledatelji su je prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U novoj, 16. sezoni ovog showa, Ines sedmi put pokušava pronaći ljubav u showu, a osim što se odlučila ove godine vratiti u show, Ines se vraća i na fakultet koji je upisala 1993. godine, ali ga nikada nije završila jer joj je život krenuo drugim tokom. 

– Nakon dugo godina vratila sam se Teološkom fakultetu koji sam upisala 1993. No život je krenuo drugim tokom, ostvarivala sam neke druge ciljeve i želje pa sam fakultet stavila po strani. Već sam tada odslušala mnoge predmete i bila uzorna studentica te sam na osnovu toga stekla pravo ponovnog upisa preddiplomskog studija. Zahvalna sam svim doktorima, magistrima, profesorima i docentima koji su me na faksu srdačno i druželjubivo primili te se veselim našim susretima i novom poglavlju u životu – rekla je Ines u razgovoru za Story. Dodala je kako s ovom diplomom može biti profesorica etike te predavati u školi ili na fakultetu te biti angažirana na području socijalnog rada u sklopu Caritasa s kojim je već surađivala. 

VEZANI ČLANCI

Postoji još jedan razlog zbog kojeg je Ines odlučila završiti fakultet. Naime, Ines želi posvojiti dijete i uskoro kreće u taj proces.

– Naime, uskoro krećem u proces posvojenja djeteta, a za dokumentaciju mi je važno zanimanje i status školstva. Već sam se raspitala o svemu i čim završim sređivati stan, krećem u proces posvojenja. U Hrvatskoj taj postupak traje najmanje 3 godine i uvijek sam se zauzimala da se Obiteljski zakon, onaj dio koji se odnosi na posvajanje – promijeni. Puno dječice je u domovima, lista čekanja posvojitelja duga na kilometre, a potrebno je i brdo dokumentacije. Nemam ništa protiv posvajanja dječice iz drugih zemalja npr. afričkih. Podrška sam svim mladim obiteljima koji su se upustile u taj čin i posvojile dijete druge rase. Smatram da je djetetu najvažnije dati ljubav i topli dom, a ostalo je manje bitno – ispričala je Ines u razgovoru. 

VIDEO Otac Nives Celzijus bio je poznat novinar, a kći ga je optužila da ju je seksualno uznemiravao

Komentara 7

Avatar Dančo
Dančo
08:42 15.09.2023.

strava

SK
skupiduša
09:20 15.09.2023.

Kako će se ona brinuti o djetetu kada kani ići na fakultet i izbivati puno od kuće, djetetu treba skrb 24 sata. Tko bi joj lud povjerio dijete!

AN
ANNY
07:52 16.09.2023.

Ona bi sve i fakultet i posvojenje djeteta, ali nema stvarnih uvjeta za to. Sama sebe demantira svojim izjavama " moderne" djevojke, koja želi lagodan život itd. Osim toga godine idu i ostavljaju svoj trag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije