Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Ines Petrić pokrenula akciju za pomoć Bahri: Ne razmišljaj puno nego pomozi

Bahra Zahirović
Foto: RTL/Screenshot
1/11
07.02.2024.
u 16:00

Kada je doznala za problem s kojim se suočava njezina prijateljica, Ines Petrić, također bivša kandidatkinja showa "Ljubav je na selu", na svom je Facebooku zamolila svoje pratitelje da joj pomognu pronaći novi dom za Bahru

Jedna od popularnijih kandidatkinja u showu "Ljubav je na selu" Bahra Zahirović (59) nedavno je otkrila kako se nalazi u teškoj životnoj situaciji. Bahra se požalila da već neko vrijeme nema osiguran krov nad glavom. Naime, nakon što se razdvojila od bivšeg partnera, selila se iz jednog podstanarskog stana u drugi te je već umorna od selidbi. 

– Od malih nogu pratila me situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije donijele su mi nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan – ispričala je za Story te dodala da joj je račun trenutačno blokiran.

– Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele – dodala je te zahvalila svojim stanodavcima svjesna da u stanu gdje je sada neće moći biti zauvijek. Osim toga, Bahra brine i o prijateljici koja ima zdravstvenih poteškoća. Dodala je i da je svjesna da ima ljudi kojima je teže nego njoj te da ne želi zvučati sebično. Kada je doznala za problem s kojim se suočava njezina prijateljica, Ines Petrić, također bivša kandidatkinja showa "Ljubav je na selu", na svom je Facebooku zamolila svoje pratitelje da joj pomognu pronaći novi dom za Bahru. 

"Treba kuća na poklon, ne mora biti u cvijeću, ili građevinski investitori koji bi sagradili mali, ali topli dom. Na poklon za moju Bahricu. Ne razmišljaj puno nego pomozi", napisala je Ines.

 

 

Podsjetimo, Bahra je četiri puta sudjelovala u showu ''Ljubav je na selu''. Posljednji put gledali smo je u 14. sezoni kod farmera Stjepana Runtasa, a bila je i kod Domina Santra, Valtera Krastića i Marijana Ceravca. Osim toga, Bahra je i u nekoliko prilika tražila posao preko društvenih mreža.

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije